Indkøbskurv
0 varer
DKK 0,00 
AUPING
JENSEN
TEMPUR®
DUNLOPILLO

JOOP! – Sengetøj i høj kvalitet og smarte designs

Tyske JOOP! er mest kendt for at fremstille tøj og kosmetik, men de står også bag en skøn serie af sengesæt, som vi har valgt at føre her hos Sejs Dyner. JOOP sengetøj er kendetegnet ved de friske, smarte farver og enkle, men kreative mønstre og den høje kvalitet, der er gennemgående for alle JOOP! sengesæt.

Alle sengesæt fra JOOP! er fremstillet i macosatin, som er en af de fineste bomuldstyper, der findes. Det giver dejlig, blød overflade, der er unik for netop dette materiale. JOOP! sengetøj er således rigtig behageligt at sove med. Det lige præcis sådan noget sengetøj, der bidrager til en eksklusiv, luksuriøs indretning, også takket være de trendy modefarver, JOOP! arbejder med. Vælg et JOOP! sengesæt, hvis du trænger til at få noget kulør ind i soveværelset.

Sengetøjet fra JOOP! er dog ikke bare smukt og blødt. Det er samtidig praktisk, da det er vaskbart ved 60 grader og både kan tørretumbles eller hænges på tørresnoren. Vi anbefaler, at du vasker sengesættet på vrangen og tørrer det ved medium varme. Sengesættene er med skjult lynlås, både i hovedpudebetrækket og dynebetrækket, så betrækkene let kan åbnes, lukkes og holde pude og dyne på plads.

Spar 30%
JOOP! sengesæt - Mosaik - Kiesel
Tilbudspris fra 899.-
Mere info
Sejs Dyner ApS - Kinavej 11 - 4200 Slagelse
Tlf. 58 25 56 56 - E-mail: shop@sejsdyner.dk - CVR-nummer: 27457797