Spar 10%

Kapok hovedpude - 50x70cm - 100% økologisk og bæredygtig

På lager - Vi sender med det samme
Nu pr. stk 431 DKK Før 479 DKK
Evt. fragtomkostninger tillægges

Med en hovedpude kan du barn få den bedste søvn nogensinde.

En hovedpude med kapok sikrer med sine uovertrufne varmeregulerende og svedtransporterende egenskaber, at barnet kan få en tør og behagelig søvn hele natten igennem.

Samtidig vil kapok fiberens vandafvisende egenskab gøre puden modstandsdygtig overfor bl.a. husstøvmider, og gør dermed puden 100% allergivenlig.

Kapok hovedpuden er lavet i økologisk bomuld og økologisk kapok, og er fremstillet gennem en naturlig og bæredygtig produktion.

  • Godkendt af e-mærket
  • Fri fragt ved køb over 700 DKK i DK
  • Fast fragt på 29.- under 700 DKK i DK
  • 60 dages ombytningsret på udvalgte madrasser
  • 1200 m2 fysisk butik
Produktionsland Indien
EAN 5713806004091
Pudefyld 100% økologisk Kapok
Pudestørrelse 50x70cm
Pude fasthed Medium
Pudehøjde Lav
Antal kamre 1-kammer
Mærke Cocoon
Andet GOTS, Vaskbar ved 60 grader, Økologisk

Kapok puder fra Cocoon Company er et 100% naturligt og økologisk produkt, og har ligesom alle andre naturprodukter godt af at blive hængt ud i den friske luft engang imellem.

Oftest kan det være en god idé at vaske sengeprodukter inden de tages i brug, for at vaske rester af kemiske tilsætningsstoffer ud, men da kapok er 100% økologisk, ikke har nogen speciel duft, og der ikke bruges nogen former for unaturlige tilsætningsstoffer til kapok puden, behøves hverken vask eller udluftning før produkterne tages i brug.

Grundet kapok fiberens finere naturfibre, skal kapok puder dog vaskes, tørres og løbende vedligeholdes på en lidt anderledes måde, end almindelige naturfiber produkter. Den utrolig fine fiberstruktur i kapok fiberen gør nemlig at vandet lægger sig tæt omkring fibrene, og gør det derfor en smule sværere at tørre.

Det kan lidt sammenlignes med forskellen på ler og sand, hvor lerets meget finere sten også gør det en smule mere vanskeligt at dræne vandet fra leret, hvorimod vandet hurtigere vil forsvinde fra grovere sand.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Kapok hovedpude - 50x70cm - 100% økologisk og bæredygtig
Tilbage til produkt

Måske Danmarks bedste kundeservice, vi står klar til at hjælpe dig.

Vores ambition er og har altid været at give dig som kunde, den optimale rådgivning og vejledning. Både når det gælder købet af dyner og puder, men specielt når det drejer sig om køb af ny seng, lægger vi vægt på at du får den optimale vejledning.

Ring til os på telefon
58255656

Eller send en e-mail
info@sejsdyner.dk


Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag 10:00 - 15:00

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )