Information omkring levering

Fragt og levering

På grund af Post Danmarks stigninger i porto, har vi sat en fast fragtpris på 29.- pr. ordre under 700.- Det vil altså sige at uanset vægt, vil du maks. skulle betale 29.- i porto.

Alle ordrer over 700.- sendes fragtfrit i hele Danmark m/brofaste øer, levering med egne chauffører eller eksterne fragtmænd, er som standard til døren/fortov. 

I etagebygninger hjælper vi gerne med at bære ind til hoveddøren i stueplan.

Mod betaling på 499.- leverer og monterer vi sengen i dit soveværelse, selvom det er er over stueplan.

Dyner, puder og andre mindre genstande, leverer Sejs Dyner med Post Danmark pakkepost. Varer under 20kg, og under 120cm i længden, kan sendes med Post Danmark. Større varer sendes med fragtmand.

Hvis vi skal levere store varer, som vi ikke kan sende med posten, til Bornholm eller andre ikke brofaste adresser i Danmark, vil du blive kontaktet efter at vi har udregnet en fragtpris.

Sejs Dyner leverer senge, madrasser og andre større varer med vores egne faglærte chauffører.

Varer leveres generelt usamlet. Mod et tillæg på 499.- leverer vi samlet og opsat.

Hvis vi leverer med anden fragtmand, vil vi kontakte dig med henblik på levering.

Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt, men på grund af uforudsete hindringer, såsom strejke hos Post Danmark, sommerferie hos vore leverandører og andre ting, kan vi ikke garantere hurtig levering.

Varer over 20 kg til Grønland eller udland, sendes med fragtmand eller shippingfirma og vi kontakter dig for den endelige pris inkl. fragt. Levering uden for Danmark mod nærmere aftale, send en mail. (Priser findes på Post Danmark's hjemmeside).

Der kan aftales levering og opsætning af seng, mod et mindre gebyr.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.