Cocoon Amazing Maize

Amazing Maize by Cocoon er en revolutionerende serie af veganske produkter, som er fremstillet af miljøvenlige majsfiber.

Idet der er tale om fibre, kan alle Amazing Maize produkter erstatte dine gamle fiberdyner og -puder. Amazing Maze er ligeledes allergivenlig, som andre fiberprodukter, mens denne serie er også helt naturlig, vegansk og spækket med andre vigtige mærkninger.

Fiberen er fremstillet af 100% genanvendelige og naturligt nedbrydelige ressourcer, som gør den fantastisk for vores miljø og natur. Fiberen er ikke alene kun god for miljøet, men også for din nattesøvn.

Produktserien indeholder dyner og puder til baby, junior og voksen.

Se vores udvalg af Cocoon Amazing Maize herunder.

BLIV KLOGERE PÅ AMAZING MAIZE…

Majsfiber er en menneskabt biofiber, der er konstrueret således, at fiberen har de bedste isolerende og åndbare egenskaber, som vi kender fra uld- og kapokfiberen. Produktserien kombinerer det bedste fra to verdner – de miljømæssige fordele og fiberens fantastiske ydeevne.

Ligesom uldfiberen har majsfiberen en hul fiberstruktur, hvilket giver majsfiberen dens fremragende og unikke temperaturregulerende egenskaber. Samtidig er majsfiberen åndbar men vandafvisende ligesom kapokfiberen. Det betyder, at majsfiberen leder fugten igennem produktet, frem for at absorbere den. Derved forbliver dit majsprodukt tørt og blødt gennem natten.

Modsat syntetiske fibre, så vil majsfiberen ikke tilbagetrænge svedlugt i fiberen. Du vil derfor være sikret et vellugtende og behageligt produkt selv efter mange års brug. Majsfiberprodukterne har nogenlunde samme følelse som traditionelle fjer- og dundyner, der både er luftig og let. 

GOD FOR SØVNEN MEN OGSÅ FOR NATUREN

Majsfiberen er den første menneskeskabte fiber fremstillet af en 100% genanvendelige ressource. Fiberen er en naturlig plantebaseret biopolymerfiber fremstillet af mælkesyre, der udvindes fra plantesukkeret i majsplantens stivelse under dets fermenteringsproces.
Fiberen indeholder derfor kun naturligt nedbrydelige og genanvendelige råmaterialer. Fiberen indgår således i et gentagende kredsløb. Enten ved at genanvendes, eller blive nedbrudt til organisk materiale, som derved blive en ressource for noget helt andet.
Dette vedvarende kredsløb afspejler Cocoon Companys vision om at reducere spild af ressourcer for derigennem at minimere vores aftryk på jorden.

Denne nye enestående biofiber er det grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfibre. Syntetiske- og platikfibre kan ikke nedbrydes naturligt og heller ikke genanvendes optimalt, og derved er fiberne til last for kloden og os som beboere af den.
Majsfiberens naturlige kredsløb bidrager til en simpel og miljøvenlig produktion. Den værner om den samme natur som vores råmaterialer stammer fra, og som vi alle deler. Selve fremstillingen af majsfiberen kræver faktisk hele 68% færre fossile brændstoffer end ved fremstilling af en almindelig syntetisk fiber, og grundet den miljøvenlige produktion betegnes majsfiberen som den første drivhusgas-neutrale polymerfiber nogensinde skabt.

Da fiberen udelukkende fremstilles af naturlige vedvarende materialer reducerer vi samtidig vores afhængighed af fossile brændstoffer til fremstilling af ikke-nedbrydelige syntetiske fibre. Metervaren omkring majsfiberen er en lækker blød råhvid certificeret økologisk bomuld for at sikre den bedste kvalitets bomuld, og garanterer at bomulden ikke har været i nærheden af nogen kemikalier gennem dens tilblivelse – både for din og for naturens skyld.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )