Amazing Maize dyner

Her finder du Cocoon Amazing Maize fiberdyner med den revolutionerende majsfiber!

Fiberdynen er fyldt med en miljøvenlig, 100% vegansk, naturlig nedbrydelig og genanvendelig fiber, fremstillet af den naturlige overskydende stivelse fra majsproduktion.

Fiberen er den første menneskeskabte fiber fremstillet af 100% genanvendelige ressourcer.

3 varer

Faldende orden
pr. side

MILJØVENLIG MAJSFIBER

Cocoon Amazing Maize er en revolutionerende produktserie fremstillet af vores miljøvenlige majsfiber. Fiberen er fremstillet af 100% genanvendelige og naturligt nedbrydelige ressourcer, som derfor er fantastisk for vores miljø og natur. Fiberen er dog ikke kun god for miljøet, men også for din nattesøvn. 

Majsfiberen er den første menneskeskabte fiber fremstillet af en 100% genanvendelige ressource. Fiberen er en naturlig plantebaseret biopolymerfiber fremstillet af mælkesyre, der udvindes fra plantesukkeret i majsplantens stivelse under dets fermenteringsproces. Fiberen indeholder derfor kun naturligt nedbrydelige og genanvendelige råmaterialer. Fiberen indgår således i et gentagende kredsløb. Enten ved at genanvendes, eller blive nedbrudt til organisk materiale, som derved blive en ressource for noget helt andet. Dette vedvarende kredsløb afspejler Cocoon Companys vision om at reducere spild af ressourcer for derigennem at minimere vores aftryk på jorden

GRØNT MODSVAR TIL PLASTIC

Denne nye enestående biofiber er vores grønne modsvar til nutidens syntetiske og oliebaserede plastikfibre. Syntetiske- og platikfibre kan ikke nedbrydes naturligt og heller ikke genanvendes optimalt, og derved er fiberne til last for kloden og os som beboere af den. Majsfiberens naturlige kredsløb bidrager til en simpel og miljøvenlig produktion. Den værner om den samme natur som vores råmaterialer stammer fra, og som vi alle deler. Selve fremstillingen af majsfiberen kræver faktisk hele 68% færre fossile brændstoffer end ved fremstilling af en almindelig syntetisk fiber, og grundet den miljøvenlige produktion betegnes majsfiberen som den første drivhusgas-neutrale polymerfiber nogensinde skabt.

Da fiberen udelukkende fremstilles af naturlige vedvarende materialer reducerer vi samtidig vores afhængighed af fossile brændstoffer til fremstilling af ikke-nedbrydelige syntetiske fibre. Metervaren omkring majsfiberen er en lækker blød råhvid certificeret økologisk bomuld for at sikre den bedste kvalitets bomuld, og garanterer at bomulden ikke har været i nærheden af nogen kemikalier gennem dens tilblivelse – både for din og for naturens skyld.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )