Auping

Se vores udvalg af Auping produkter til gode priser nedenfor. Auping har eksisteret i mere end 100 år og produkter fra Auping er kendte for at hjælpe dig med at sove bedre.

Auping

AUPING

Hos Sejs Dyner går vi meget op i kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du finde et stort sortiment af madrasser, topmadrasser, elevationsbunde og sengerammer til fordelagtige priser fra det lækre hollandske mærke Auping. Aupings mærkesager er deres spiralbunde med en god ventilation, deres sengebunde med ergonomiske 10.000 støttepunkter og deres gode trykfordeling. 

Auping har mere end 100 års erfaring med sengeproduktion. Auping startede for mere end 125 år siden som smedje i Holland, og det var her Auping opfandt spiralbunden. Senere udvidede Auping sortimentet til madrasser, og således udviklede Auping sig til at være en søvnspecialist.

Auping ved, hvad der er godt, og det vil du opleve ved deres mange produkter. Auping har stort fokus på kvalitet, men samtidig på, at hvile og søvn skal være komfortabel og hygiejnisk.

AUPING SENGEBUNDE OG SENGERAMMER

Auping har friske og ventilerende sengebunde, som bortleder fugten i løbet af natten. På den måde kan du altid have en sund og behagelig seng, som er mere resistent overfor sved og fugt. Auping har udover deres sengebunde også udviklet sengerammer, som passer til deres madrasser. Sengerammerne er udviklet i mange forskellige designs.

AUPING MADRASSER

Aupings madrasser fordeler din vægt, så den støtter op de steder, hvor du har brug for støtte. Auping laver madrasser i forskellige prisklasser, som gør Auping tilgængelig for et bredt publikum. Aupings madrasser er opbygget forskelligt, så der findes en madras til enhver kropstype. Madrasserne har mellem 3-5 asymmetrisk opbyggede komfortzoner, komfortlag, ventilerende 3D-strik og indbygget topmadras. Fælles for Aupings madrasser er, at hver enkelt af dem består af bæredygtige materialer, der forener ventilation, støtte, liggekomfort, temperatur og vaskbarhed.

AUPING TOPMADRASSER

Hos Sejs Dyner har vi forskellige Auping madrasser og topmadrasser, du kan vælge imellem til forskellige priser. Uanset, hvilken slags topmadras du søger, så har vi noget, du kan bruge hos Sejs Dyner.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )