Auping

Auping har mere end 100 års erfaring med sengeproduktion. Auping startede for mere end 125 år siden som smedje i Holland, og det var her Auping opfandt spiralbunden. Senere udvidede Auping sortimentet til madrasser, og således udviklede Auping sig til at være en søvnspecialist.

Auping ved, hvad der er godt, og det vil du opleve ved deres mange produkter. Auping har stort fokus på kvalitet, men samtidig på, at hvile og søvn skal være komfortabel og hygiejnisk.

Auping

Auping

Hos Sejsdyner går vi meget op i kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du finde et stort sortiment af madrasser, topmadrasser, elevationsbunde, puder, lagner og sengerammer til fordelagtige priser fra det lækre hollandske mærke Auping. Aupings mærkesager er deres spiralbunde med en god ventilation, deres sengebunde med ergonomiske 10.000 støttepunkter og deres gode trykfordeling. Du finder også sengesæt fra en lang række andre brands hos Sejsdyner.

 

Auping sengebunde og sengerammer

Auping har friske og ventilerende sengebunde, som bortleder fugten i løbet af natten. På den måde kan du altid have en sund og behagelig seng, som er mere resistent overfor sved og fugt. Auping har udover deres sengebunde også udviklet sengerammer, som passer til deres madrasser. Sengerammerne er udviklet i mange forskellige designs.

Auping madrasser

Aupings madrasser fordeler din vægt, så den støtter op de steder, hvor du har brug for støtte. Aupings laver madrasser i forskellige prisklasser, som gør Auping tilgængelig for et bredt publikum.Aupings madrasser er opbygget forskelligt, så der findes en madras til enhver kropstype. Madrasserne har mellem 3-5 asymmetrisk opbyggede komfortzoner, komfortlag, ventilerende 3D-strik og indbygget topmadras. Fælles for Aupings madrasser er, at hver enkelt af dem består af bæredygtige materialer, der forener ventilation, støtte, liggekomfort, temperatur og vaskbarhed.

Auping lagner

Hos Sejsdyner har vi mange forskellige kvalitets lagner fra Auping. Se vores udvalg af Jersey stræklagen til madras, Percale faconlagen til madras og Auping Moltonlagen. Jersey stræklagen er lavet af bomuldsjersey, som er fremstillet af fin og super blød bomuld. Det er fnugfrit og føles blødt mod huden. Du kan sørge for at lagnet ligger perfekt på din madras med de elastiske kanter og det smidige stof. Percale faconlagnet er lavet af 100% bomuld herunder kæmmet percalebomuld. Facon lagner fra Auping er tilmed krympefrie og er udstyret med en elastik i kanten, så de sikrer et perfekt fit om madrassen. Auping Moltonlagen er lavet i børstet bomuld og er super funktionel til især at beskytte madrassen.

Auping dyner & puder

En hovedpude har en stor rolle i at få en god søvn. En hovedpude skal kunne støtte din nakke og dit hoved på en ergonomisk måde, så du kan slappe af i dine muskler. Auping har hovedpuder i høj kvalitet og er meget brugervenlige. Derfor kan du også få en hovedpude, der er specielt produceret til præcis den stilling du sover bedst i uanset om det er på siden, maven eller ryggen. Du kan vælge din pude efter, hvilket fyld der er i. Du kan blandt andet få puder med dun-, syntet fyld eller latex. Puderne er både komfortable og fugtregulerende. Du kan sætte dit eget personlige præg på din pude med den indvendige lomme, der er integreret i puden, hvor du selv kan regulere mængden af dun, alt efter, hvor høj du vil ligge.

Bæredygtige dyner og puder

Auping anvender bæredygtige materialer til fremstilling af deres nye sortiment af emballage og produkter. Deres nye dyner og puder kommer i en genbrugelig taske af lærredsstof. Aupings har en målsætning om at være 100% bæredygtige inden år 2020.

Auping topmadrasser

Hos Sejs Dyner har vi forskellige Auping madrasser og topmadrasser, du kan vælge imellem til forskellige priser. Uanset, hvilken slags topmadras du søger, så har vi noget, du kan bruge hos Sejs Dyner.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )