Auping

Auping har mere end 100 års erfaring med sengeproduktion. Auping startede for mere end 125 år siden som smedje i Holland, og det var her Auping opfandt spiralbunden. Senere udvidede Auping sortimentet til madrasser, og således udviklede Auping sig til at være en søvnspecialist.

Auping ved, hvad der er godt, og det vil du opleve ved deres mange produkter. Auping har stort fokus på kvalitet, men samtidig på, at hvile og søvn skal være komfortabel og hygiejnisk.

Ude til venstre kan du klikke dig videre til de enkelte Auping produkter.

Auping Lagner

Auping sengesæt

Auping Hovedpuder

Auping Dyner

Auping topmadrasser Auping Madrasser Auping Elevationsbunde Auping sengerammer
Auping

Få en bedre søvn med Auping

Auping har tre centrale grundsten, der gør at man få en bedre søvnoplevelse. For det første har spiralbunden fra Auping en god ventilation, der med sin åbne struktur giver en frisk og ventilerende sengebund, der bortleder fugten i løbet af natten. Så har du altid en sund og behagelig seng at sove i. For det andet, så giver Auping en maksimal støtte til din krop på den mest komfortable måde. Auping sengebunden har 10.000 støttepunkter, der– sammen med en Auping madras – fordeler vægten af din krop helt korrekt. Den garanterer støtte af din krop. For det tredje giver Aupings produkter en god trykfordeling, der igen er med til at støtte din krop på den bedst mulige måde.

Hos Sejs Dyner har vi forskellige Auping madrasser og topmadrasser du kan vælge imellem til forskellige priser. Så alt efter, hvilken slags madras du søger, så har vi hos Sejs Dyner noget for enhver smag. Desuden laver Auping også rigtig gode puder, der er med til sikre en endnu bedre Auping nattesøvn. Auping har også udviklet deres egne sengerammer, der passer perfekt til Auping madrasserne. Sengerammen er udviklet i forskellige designs.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.