Auping elevationsbunde

Auping AVS elevationsbunde har eksisteret i mere end 120 år hvor Johannes Auping opfandt den første spiralsengebund.

Auping har lige siden, udviklet og forbedret den oprindelige version. Auping AVS står for Aktiv Ventilation og Støtte.

Auping elevationsbunde

Værd at vide om Auping elevationsbunde

Ventilation

Auping elevationssbunde giver den bedste ventilation. Omkring 80 procent af madrassens underside får frisk og ren luft gennem elevationsbunden. Denne ventilation fra både under- og oversiden af madrassen er afgørende for hygiejne og levetid.

Støtte

En Auping elevationsbund giver støtte til hele kroppen, og det fleksible spiralnet bevarer elasticiteten for altid. Derfor giver Auping livstidsgaranti på alle deres elevationsbunde. Madrassen fastføres med specielle velcro clips, så den altid følger sengebundens bevægelser uden at glide ned, eller til siden.

Auping elevationsbunde er testet til en maksimalbelastning på 120kg for en enkeltseng, og 200kg for en 1 1/2 mands elevationsbund

Alle Auping AVS sengebunde, er som standard uden supportben, men under selve varen kan du bestille ben hvis du gerne vil stille dem som standalone sengebunde.

Sådan fremstilles en Auping AVS sengebund

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.