Auping Hovedpuder

En hovedpude spiller en stor rolle, når vi snakker om god søvn. Den skal støtte din nakke og dit hoved , så dine nakkemuskler kan slappe helt af.

Auping har en pude til enhver sovestilling. Om man sover på ryggen, siden eller maven. Aupings puder kan vælges med dun-, syntetfyld eller latex, og de er ikke kun komfortable og støttende – de er også fugtregulerende og ventilerende. Som noget unikt er det muligt at regulere mængden af dun- og syntetfyld via en indvendig lille lomme. På den måde kan man skabe sin helt personlige pude i den ønskede højde.

Auping har helt bevidst valgt at bruge bæredygtige materialer til fremstilling af det nye sortiment - både til produkter og emballage. Aupings nye dyner og puder kommer nu i en genbrugelig taske af lærredsstof. Dette er bare ét af mange tiltag, som bidrager til Aupings målsætning om at være 100% bæredygtige inden år 2020.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.