Auping Madrasser

Hos Sejs Dyner tilbyder vi Auping madrasser i topklasse. Med en Auping madras får du en unik løsning med deres DPPS® pocket fjedre. Så hvad enten du er til en hård, mellem eller blød madras, så har vi hos Sejs Dyner en madras, der vil forbedre din nattesøvn.

DPPS® er navnet på Aupings unikke fjedre. Det er disse DPPS® fjedre, der giver Auping madrasser en speciel zonestruktur. Ikke nok med det, så er det ventilerende materiale med til at give en Auping madras en aktiv støtte og ventilation.

Læg mærke til at madrasser i ekstra længde (210cm) er samme pris som almindelig længde (200cm). Du kan endda få Aupings madrasser i længden 220cm.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Auping Madrasser

Kvalitets madrasser med Auping

Hos Sejsdyner kan du finde mange forskellige typer og prisklasser madrasser. Det er meget individuelt, hvad der vigtigt, når man skal ud og købe en madras. For nogle er det et vigtigt parameter at have en trykaflastende madras og for andre er det vigtigt at have en ventilerende madras. Det er meget forskelligt, hvordan man sover og derfor skal man vælge en madras ud fra, hvilke positioner, som man sover i. Sover du meget på siden, kan det være en fordel at finde en madras, som trykaflaster dine hofter og støtter op om din lænd og nakke. Auping er kendt for deres høje kvalitet og innovative designs.

Auping madrasser til fornuftige priser

Auping har mange forskellige prisklasser på deres madrasser, som gør dem tilgængelige til en bred målgruppe. Alle madrasserne er opbygget med forskellige detaljer, som gør dem til madrasser i en premium klasse. På den måde kan du også finde en madras til mange forskellige typer af kroppe. Alle madrasserne har mellem 3-5 asymmetrisk opbyggede komfortzoner, komfortlag, ventilerende 3D-strik og indbygget topmadras. Det alle madrasserne har tilfælles er, at de består af bæredygtige materialer, som kombinerer støtte, ventilation, temperatur, komfort og vaskbarhed.

Topmadrasser fra Auping

En topmadras fra det anerkendte mærke kan gøre madrassen endnu mere behagelig at ligge på. Har du en madras fra Auping vil du kunne lukke øjnene med god samvittighed og vågne frisk som en havørn. Det er vigtigt at få en god nattesøvn, hvis du skal være klar i hoved dagen efter. Derfor har kvaliteten og funktionerne i en madras meget at sige for din søvn. Du kan finde mange forskellige detaljer i alle madrasserne, så du bedre kan finde frem til præcis den madras, som passer bedst til netop dig.

Erfarne sengeproducenter

Auping har designet senge i snart 130 år, for at kunne udvinde den bedste madras til sine brugere. Derfor har vi hos Sejsdyner valgt at tage en bred vifte ind i vores sortiment. Du kan her finde de forskellige serier af luksus madrasser, så som Inizio, Cresto, Maestro og Vivo, der alle adskiller sig fra hinanden, på hver deres måde. Aupings madrasser bliver fremstillet på deres miljøvenlige fabrik i Holland i byen Deventer på bæredygtige principper i genanvendte og genanvendelige materialer.

Auping Inizio madras

Auping Inizio er basis madrassen som er den ideelle løsning, hvis du ønsker en kvalitet til en fornuftig pris. Inizio modellen har en indbygget topmadras lavet af latex med komfortzoner af DPPS-pocketfjedre og er samtidig udstyret med aftageligt og vaskbart betræk. Her vil du få meget for dine penge og en funktionel madras.

Auping Cresto madras

Aupings Cresto er en madras der indeholder hele 5 komfortzoner og er en fleksibel madras med en blød skulderzone. Denne madras har tilmed en indbygget ventilerende topmadras produceret af Latex Pura. Auping Maestro madras Madrassen Maestro er en helt speciel madras, der har hele 5 komfortzoner, og er udstyret med en indbygget topmadras bestående af ventilerende Vita Talalay Origins®. Denne madras giver dig dobbelt støtte i skulderområdet og er en af de mest komfortable madrasser fra Auping.

Auping Vivo madras

Hos Sejdyner finder du også Vivo madrassen, som er Aupings mest eksklusive madras. Vivo har en helt optimal ventilation og er temperaturregulerende. Madrassens har som Maestroen også 5 zoner med en støttende skulderzone og en blød hoftezone.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )