Auping madrasser

Hos Sejs Dyner tilbyder vi Auping madrasser i topklasse. Med en Auping madras får du en unik løsning med deres DPPS® pocket fjedre. Så hvad enten du er til en hård, mellem eller blød madras, så har vi hos Sejs Dyner en madras, der vil forbedre din nattesøvn.

DPPS® er navnet på Aupings unikke fjedre. Det er disse DPPS® fjedre, der giver Auping madrasser en speciel zonestruktur. Ikke nok med det, så er det ventilerende materiale med til at give en Auping madras en aktiv støtte og ventilation.

Læg mærke til at madrasser i ekstra længde (210cm) er samme pris som almindelig længde (200cm). Du kan endda få Aupings madrasser i længden 220cm.

Auping madrasser

Der er forskellige priser på de forskellige Auping madrasser. Du kan læse meget mere om hver enkelt Auping madras ved at klikke på produktet. Vi forsøger, med vores grundige produktbeskrivelser, at klæde dig på til at vælge den madras, der passer bedst muligt til dig og din krop. Således har vi gjort det så let for dig som muligt, at vælge den perfekte Auping madras.

En Auping topmadras kan gøre Auping madrassen endnu lækrere at ligge på.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.