Auping Auronde

Mangler dit soveværelse stil, så har vi hos Sejs Dyner den rette løsning til dig. Med en Auping Auronde sengeramme kan du friske dit soveværelse op. Auping Auronde er en klassiker, der har eksisteret i over 40 år. AVS elevationsbunde passer perfekt ned i Auping Auronde, så ikke nok med at du får en god nattesøvn, så får dit soveværelse også mere stil.

Værd at vide om Auronde fra Auping

Auping Auronde laver med sit klassiske, stilrene design en sengeramme, der kan leveres i flere forskellige farver. Så uanset hvilken stil du foretrækker, så fås Auping Auronde i en variant, der passer til dig. Der er både de mere neutrale farver, som natur bøg, hvid, granitgrå og sort, men også i friske farver som grøn og rød.
Auping Auronde fås både med og uden sengegavl. Derudover kan du også vælge at få et sengebord eller jalousiskabe med til din sengeramme. Hvis du læser meget om aftenen, er det smart med en sengegavl. Man sidder ofte bedre op ad den, og den beskytter desuden væggen mod snavs.

Prisener er afhængig af størrelsen på din madras og om du foretrækker din sengeramme med eller uden sengegavl, sengebord og/eller jalousiskabe. Du kan derfor læse om størrelser og priser inde på de enkelte Auping Auronde produkter. Vi har således gjort det så let for dig som muligt, at vælge den perfekte Auronde sengeramme.

Som noget helt nyt, kan man nu købe Auping Auronde som en delbar seng, det vil sige at man kan skille sengen ad i enden ved hjælp af et drejeligt samlebeslag, og nogle små hjul inde i benene gør, at sengen kan deles hurtigt og nemt. Dette er er rigtig smart feature, når der skal støvsuges under sengen.

Auping AVS elevationsbunde eller planbunden passer perfekt til Auping Auronde.

Se flere sengerammer fra Auping.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.