Borås Cotton

Borås Cotton er kendt for deres lækre tekstiler og kvaliteter.

Borås Cottons kollektion af sengetøj og lagner er designet og udviklet med respekt for deres mangeårige tekstil historie.

Om det er 100% bomuld eller bomuldssatin kan man tydeligt mærke og se den lækre kvalitet. Håndtegnede mønstre fra egne designere med fokus på hver detalje store som små.

Med Borås Cotton får du et unikt og udsøgt sengesæt hvor du kan nyde luksus i hverdagen

Borås Cotton Cloud kuvertlagner, er fremstillet i hele 400TC bomuldssatin, og føles som at ligge på en sky

11 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af eksklusivt sengetøj fra Borås Cotton

Hos Sejsdyner er vi vilde med Borås Cotton sengetøj og derfor er vi stolte af at have et bredt sortiment fra dette lækre mærke. Alt sengetøjet er lavet i 100% bomuld og er lavet i premium kvalitet med sans for detaljer. I vores sortiment finder du blandt andet mange forskellige farver og mønstre fra Borås Cotton sengetøj. På den måde er vi sikre på at, der vil være sengetøj, som matcher ind i alles hjem. Med brandets eksklusive udtryk vil det ikke være nødvendigt at gemme sengetøjet væk under et sengetæppe. Sengetøjet taler for sig selv og er med til at give dit soveværelse et eksklusivt udtryk, som man ikke kan finde hos mange andre producenter. Borås Cotton producerer sengetøj med et enkelt udtryk, som er både tidløst og moderne på én og samme tid. Se også vores udvalg af kontinentalsenge, boxmadrasser og elevationssenge, som du kan bruge til dit flotte sengetøj.

Sengetøj i høj kvalitet fra Borås Cotton

Søvn er en uhyre vigtig faktor for at kunne fungere optimalt. Derfor anbefales det at at du får minimum 7 timers søvn under dynen hver nat. På den måde vil du være dejligt udhvilet og kunne tænke mere klart når du skal tage stilling til hverdagens mange dilemmaer. Det er derfor en god ide at gøre din seng så indbydende som muligt, så du har mere lyst til at hoppe ned under dynen. Derfor har vi hos Sejsdyner samlet et unikt udvalg af sengetøj fra Borås Cotton, som kan hjælpe dig med at finde lysten til at sove frem. Sengetøjet giver dig en god komfort samt en høj kvalitet og et elegant udtryk.

Mere end 100 års erfaring

Borås Cotton har mere end 100 års erfaring i at producere sengetøj. Dette giver dem en stor fordel i forhold til mange andre producenter af sengetøj, da deres viden og knowhow omkring, hvordan man får produceret behageligt og elegant sengetøj, vil være meget større. Borås Cotton er et svensk firma og er et af de ældste i hele Skandinavien. Dertil har mange af de mest indflydelsesrige designere i Sverige repræsenteret brandet gennem mange år. Borås Cottons design et tidløst design på alt deres sengetøj, og derfor vil deres designs tilbage fra 1970’erne stadig være klassikere. Deres tilgang til sengetøjs mønstre og gode kvalitet gør dem til eksklusive producenter af sengetøj og et meget eftertragtet mærke.

God pris på sengetøj fra Borås Cotton

Køber du sengetøj fra Borås Cotton, kan du være sikker på, at du kommer hjem med et kvalitetsprodukt i premium kvalitet. Alle materialer, der er anvendt i sengetøjet er lavet af 100% bomuld eller bomuldssatin. Desuden kan dit sengetøj vaskes ved 60 grader, hvilket sikrer dig et hygiejnisk sovemiljø uden husstøvmider eller bakterier. Vi anbefaler at du vasker dit sengetøj hver 14. dag for at få være øge hygiejnen. Har spørgsmål til sengetøj fra denne producent er du velkommen til at kontakte vores kundeservice i åbningstiderne.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )