Butterfly Silk of Copenhagen

Vi har i store træk videreført de stolte traditioner og det velkendte produktsortiment, som findes på hylderne hos førende forhandlere i faghandlen samt udvalgte kædebutikker i dagligvarehandlen. Den største omvæltning, som vores trofaste kunder skulle vende sig til, var den udvikling af brandets logo og identitet, som vores dygtige grafiker har skabt som en naturlig del af implementeringen i Quilts of Denmark® brandet - en opmærksomhed som silkeprodukterne i den fantastiske kvalitet fuldt ud har fortjent.

Sig velkommen til Butterfly Silk of Copenhagen - by Quilts of Denmark®

18 varer

Faldende orden
pr. side

HVAD ER SILKE?

Mulberry silke - eller på dansk morbærsilke - er betegnelsen for den bedste silkekvalitet. Den kommer fra silkelarver, der opdrættes i fangenskab under meget kontrollerede forhold. Larverne stammer fra sommerfuglen (møl) – Bombyx mori, som ikke kan flyve, er blind og hvis eneste formål er at lægge æg, som kan sikre den næste generation af silkesommerfuglelarver.

​Morbærsilke kommer fra silkesommerfuglelarver, hvis føde består af friskhakkede morbærblade. Morbærsilke er hvid og blød – kort og godt den kostbareste silke som findes. Morbærsilke er også kendt som ”dyrket silke” eller ”bombyx silke”, men mulberry silke er den mest anvendte betegnelse.​

Vi er din garanti for 100% Mulberry silke
​Er du på udkig efter et sovemiljø i silke, der er både luksuriøst, meget holdbart og fremstillet af den fineste silke, så kig efter silkesengetøj fremstillet af 100% Mulberry silke og silkedyner med 100% Mulberry silkefyld. Det har du garanti for, hvis du køber et Butterfly Silk of Copenhagen silkeprodukt.

KINESISK OPFINDELSE

Processen med at fremstille silke blev opfundet af kineserne for ca. 5000 år siden og blev i flere tusinde år holdt som en streng hemmelighed for omverdenen. Det var således forbundet med dødsstraf, hvis fremstillingsprocessen blev forsøgt bragt uden for Kinas grænser. I dag er der mange andre lande, der fremstiller silke, men kineserne står stadig for over halvdelen af verdens silkeproduktion. Kineserne er naturligt nok mestre i processen at opdrætte silkelarver, bearbejde kokonerne, frigøre silkefibrene (trådene) fra hver enkelt kokon, spinde de fine fibre sammen til en silketråd, væve det smukkeste silkestof og forarbejde det til bl.a. silkesengetøj.

​SILKEVEJEN

I det andet århundrede f. Kr. åbnede ”silkevejen”, der var en karavanerute, der strakte sig over 10.000 km gennem Asien, fra Xiàn i Kina til Damaskus i Syrien. Silke blev handlet langs denne rute og fandt til sidst vej til Europa, hvor det blev betragtet som mere værdifuldt end guld. Handlen med silke toppede, da Romerriget var på sit højdepunkt omkring Kristi fødsel. I dag er Mulberry silke fra Kina kendt og værdsat over hele verden.

INFO OM SILKE- OG SILKEKVALITET

Kinesisk silke er berømt over hele verden for sin høje kvalitet og de mange unikke egenskaber. Vores silkeprodukter fremstilles udelukkende af 100% økologisk Morbærsilke/Mulberry silke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Det sikrer, at vores silkedyner og silkesengetøj er af absolut højeste kvalitet.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )