Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds of Sweden producerer eksklusive håndbyggede kvalitetssenge, Topmadrasser og Boxmadrasser. De anvender udelukkende materialer, som opfylder gældende krav om kvalitet, komfort og miljø.

Madrasserne er fyldt med materialer fra naturen, herunder uld, hør, naturgummi og bomuld. Med en seng fra Carpe Diem Beds kan du sove med god samvittighed i indhyllet i en komfort, der bryder alle standarder.

Carpe Diem Beds

Historien om Carpe Diem Beds

Historien bag Carpe Diem Beds begyndte, da Börje Thuleskär besluttede at blive kiropraktor. Da Börje lærte til menneskets anatomi og fysiologi, blev han klar over, hvor vigtigt det var at investere i en god seng. Nattesøvnen er nemlig essentiel for både krop og sjæl! Derfor besluttede han sig for, at lave senge i den højeste kvalitet og komfort. I starten gik alt ikke som forventet og den første seng levede ikke op til forventningerne. Men senere i hans liv gik det op for ham, hvordan han kunne skabe senge, så behagelige at folk ville tale om dem både inden og efter de lagde sig til at sove. Omtrent tyve år efter åbenbaringen er Carpe Diem Beds nu de førende i udviklingen af de fineste kvalitetssenge i Sverige. Carpe Diem Beds eksporterer til ca. femten lande og salget stiger, hvert år. Virksomheden udvikler sig og vokser fordi Carpe Diem, årligt sætter sig nye mål for, hvordan de kan forbedre produkternes standard yderligere.

Passion og glæde driver Carpe Diem Beds

Men der er én ting, som Carpe Diem aldrig vil ændre på. De skal stadig have den samme passion og glæde ved at producere sengene. De skal bibeholde passionen for at kunne tilbyde nogle af verdens bedste senge. Denne mentalitet skaber god økonomi og kunder, der vågner veludhvilede op med fornyet energi. Med Carpe Diem Beds får du en seng af absolut højeste kvalitet, hvor der ikke er sparet på designet. Hver seng er smidig og komfortabel, samtidig med den er tilpasset din krops bevægelser. Hos Sejsdyner finder du et bredt sortiment af produkter fra Carpe Diem Beds. Se blandt andet vores udvalg af de svenske Senge, Topmadrasser og Boksmadrasser i særklasse.

Trykaflastende komfort med Carpe Diem

Sengene fra Carpe Diem har den unikke fordel, at de har indbyggede patentanmeldte specialindlæg. Disse bevirker, at fjedrene i sengen ikke giver et hårdt tryk retur, når du lægger dig i den. Trykket mod dine hofter og skuldre vil derimod mindskes, og støtte op om taljen i stedet. Lidt luksus i hverdagen er lige rundt om hjørnet med en Seng, Topmadras, Boksmadras fra Carpe Diem Beds. Det er en gode, som vil give dig ekstrem velvære og komfort. Det er ikke kun selve følelsen af at ligge i sengen, som vil berige dig. Det er ligeledes følelsen af at være udsovet og oplagt til dagens gode gerninger. Carpe Diem har nemlig fået produceret et helt specielt system, som skal sikre dig en maksimal trykaflastende komfort.

Carpe Diem er miljørigtig velvære

Alle medarbejdere hos Carpe Diem Beds er uden undtagelser specialiseret i fremstilling af håndbyggede senge. Derfor vil Carpe Diem-senge- og madrasser være det oplagte valg for dig, som har fokus på kvalitet og miljø. Hver eneste del af sengene, topmadrasserne og boksmadrasserne fra Carpe Diem er omhyggeligt udført med en stærk sans for detaljer. Sengerammerne er f.eks. produceret af svensk fyrretræ og topmadrasserne er bygget af latex. Hver eneste seng er helt unik og bygget på nøje udvalgte materialer. På den måde stemmer alt overens med Carpe Diems visioner om at producere senge af den bedste kvalitet. Det er ikke kun deres ergonomiske kvaliteter som Carpe Diems senge er kendte for. De er nemlig også udført i et elegant og moderne design, som passer ind i alle kvalitetsbevidste forbrugeres hjem.

Carpe Diem PATENTER

Carpe Diem har udviklet en række systemer, som de har taget patent på. En af disse er Pocket System (CS-pocket). Det er et system, der tilpasser sig din krop og støtter dig til en optimal soveposition. I deres patenterede fjedersystem har de i hver enkelt fjeder, integreret de polstringsmaterialer, som normalt vil ligge hen over fjedersystemet. De har også udviklet den unikke Viskoelastisk bund, som er en trykaflastende sengebund der anvendes i sengene.

Bunden er udviklet i samarbejde med rygspecialister og massageterapeuter fra Sahlgrenska University Hospital i Gøteborg med henblik på at de fjedre, som bliver udsat for den største vægtbelastning, også giver efter fremfor at trykke imod kroppen. Dette giver mindre trykpåvirkning af kroppens yderpunkter og vil sikre dig også et bedre blodomløb i løbet af natten. Resultatet af dette bliver, at du kan sove mere uforstyrret og vågne med en fornyet og frisk energi om morgenen.

Carpe Diem giver dig også specielt udviklet støtte til ryggen. Rygstøtten i Carpe Diems Skaftö er bygget op, så der sker små justeringer i forhold til din kropsstilling, når du ligger ned. På den måde kan du nu lægge mere behageligt end i dine tidligere senge. Midtersektionen i den nederste del af sengen er lavet så den er flytbar. På den måde kan du nu opnå en perfekt balance af støtte til både hofte og skuldre, uanset din højde og vægt.

Carpe Diem har også udformet en sikring mod at få fingre i klemme. Dette er gjort med henblik på at have tænkt på selv den mindste detalje. Sengene Saltö og Marstrand er specielt designet til at du ikke kan få fingrene i klemme, når du justere din seng. Sengerammen på disse senge er beklædt med et blødt polyethermateriale. Dette sikrer at du ikke får fingrene i klemme, når sengen skal sænkes.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )