Carpe Diem Kontinentalsenge

Hos Sejs Dyner vil vi gerne præsentere dig for de senge fra Carpe Diem som vi vil forkæle dig med.

Carpe Diem senge er baseret på den nyeste forskning og flere års erfaring. Alle sengene bliver håndlavet i en lille svensk by Lysekil i det vestlige Sverige.

Hos Sejs Dyner er vi stolte af at have dette mærke i vores sortiment. Uanset hvad dit behov er, kan du købe en af disse luksuriøse senge, som vil passe til netop dit behov.

17 varer

Faldende orden
pr. side

Carpe Diem er en international succes

Carpe Diem Beds er førende producenter af de fineste senge på det svenske marked og eksporterer til omkring femten lande rundt om i verden. Carpe Diem sætter sig hele tiden nye mål for, hvordan de kan gøre produkterne endnu bedre. Køber du en seng fra det svenske luksusmærke vil du vågne veludhvilet op med fornyet energi efter en rolig søvn. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til Senge, Topmadrasser eller Boksmadrasser fra Carpe Diem. Rådgivning og vejledning kan være afgørende, for at skulle vælge din nye velvære-leverandør. Sengene fra Carpe Diem Beds er meget eftertragtede, og mange har haft glæde af at ligge i dem, samt nyde synet af dem når de ikke anvendes. Carpe Diem har stor erfaring i sengebranchen og dette bidrager til at kunne producere produkter af højeste kvalitet. Hos Sejsdyner har vi det mest eksklusive udvalg af Carpe Diems fantastiske senge og tilbehør. Vi kan vejlede og rådgive dig til at finde den seng, der passer bedst til dig.

Carpe Diem - Contour pocket system

Contour Pocket System er udviklet og baseret på mange års erfaring og forskning. Målet for Carpe Diem er, at sørge for du vågner veludhvilet og klar til den næste dag. Det svenske mærke vil nemlig ikke kun have du får ro i din krop, men også i din sjæl. Normalt sidder polstringen i en seng over fjedersystemet. Men i Carpe Diems patenterede fjedersystem, er polstringsmaterialerne integreret i hver enkelt fjeder. På denne måde kan, hver enkelt fjeder støtte kroppen. Hos Sejsdyner kan vi klart sige, at forskellen kan mærkes.

Carpe Diem Senge

Carpe Diem er specialiserede i at producere kontinentalsenge af højeste kvalitet med den højeste komfort. Det er luksuriøse senge, hvor både undermadrasserne og den øverste madras, kan opdeles, selvom det er ét stykke. De svenske sengeproducenter går op i innovation og derfor kan du tilpasse hårdhedsgraderne efter den, som skal sove der. Carpe Diem Continental er derfor optimal for alle, som ikke bare ønsker en komfortabel seng, men også en smuk seng.

Carpe Diem Sandö

Sandö er en af de mest populære Carpe Diem kontinentalsenge. Sandö er udstyret med et unikt fjedersystem, som indeholder 3 eksterne systemer, som skaber et samarbejde, der giver en perfekt komfort. Affjedringssystemet giver dig en lækker og luksuriøs seng som du skal kigge langt efter hos andre. Modellen er håndlavet og komforten er uovertruffen med en af de specielt lavede topmadrasser ovenpå.

Carpe Diem Saltö

Carpe Diem Saltö er luksuriøs elevationsseng, der indeholder en øvre madras, der også indeholder det patenterede fjedersystem ’Carpe Diem Contour Pocket’. Elevationssengen har trådløse fjernbetjeninger, som har en memory funktion. Sengen har en masse af små detaljer og funktioner, som gør Saltö til en af de mest unikke og luksuriøse senge valg på markedet. I Saltsö er der indbygget klemsikring, der sørger for at du ikke får fingrene i klemme og LED-belysning. Fordelene ved en elevationsseng er at den kan tilpasses til lige netop den højde du ønsker.

Carpe Diem Härmanö

Med en Carpe Diem seng, får du ikke bare en komfortabel seng. Du vil samtidig få en smuk seng, med en eksklusiv udstråling til alle soveværelser. Sengen er håndlavet og baseret på det unikke fjedersystem Contour Pocket System. Det, som gør er med til at gøre denne seng speciel, er den stilrene udstråling. Härmanö er en seng i særklasse, som er beklædt med allergivenlige materialer.

Carpe Diem Kornö

Kornö er en basismodel i sortimentet af kontinentalsenge. Kornö har en helt unik komfort grundet dobbelt madrassens separate fjedersystemer, som sikrer dig en behagelig soveposition. Sengen er designet med en trykaflastende bundsektion, som giver dig endnu bedre liggekomfort. Kornö er ikke kun smuk i designet, men også behagelig at ligge i. Med en god nattesøvn i denne seng, er du klar til næste dags strabadser.

Carpe Diem Koster

Koster er som Kornö også en basismodel spækket med de egenskaber, som Carpe Diem senge er kendte for. Koster sengen har en fantastisk tilpasning til kroppen, og er opbygget på Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Sengen er håndbygget af Carpe Diems erfarne håndværkere og fra de bedste kvalitetsmaterialer. Vælger du en Koster seng, modtager du en smuk seng, med en høj komfort.

Historien bag Malö sengen

Carpe Diems mest populære boxmadras er Malö. Den eksklusive seng er designet med et ekstra godt fjedersystem. der giver næsten den samme følelse som i en kontinentalseng, følelsen af at være vægtløs.Madrassen i en Malö seng, tilpasser sig til din krop. Med Carpe Diem Beds Contour Pocket System, aflæser fjedrene din krops konturer og vil forme sig efter, din soveposition. Med en Malö seng er du garanteret en god nattesøvn mange år frem.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )