Cocoon Kapok

Kapok er det alment brugte navn for de silkebløde naturfibre, som ekstraheres fra frøkapslen på træet, der bærer det latinske navn Ceiba pentranda. Disse kapokbærende træer vokser vildt i de tropiske regnskove i det sydlige og centrale Amerika, Indien og i den vestlige del af Afrika.

Kapok er en organisk cellulosebaseret fiber, som der om sine små hulrum har et tyndt lag voks, der gør fiberen vandafvisende. Kapokfiberens mange små hulrum udgør 80% af fiberens struktur, og er med til at gøre kapokfiberen utrolig åndbar og varmeregulerende at sove med. Har du problemer med at svede om natten, er kapok det bedste valg til dig. Da kapokfiberen er vandafvisende og i stedet transportere fugten væk fra kroppen, vil du opleve at din dyne, madras og pude forbliver tør gennem hele natten!

Kapok er en utrolig fin og skrøbelig fiber, som følelse helt fantastisk blød. Men desværre knækker fiberen let og er derfor ikke velegnet til metervarer.

Stort udvalg af Cocoon Kapok

Hos Sejs Dyner har vi et stort udvalg af bæredygtige, økologiske og veganske produkter. Derfor kan du også finde et stort sortiment af Baby produkter, Junior produkter og Topmadrasser fra Cocoon Kapok. Kapok produkter er lavet af naturfibre, som udvindes fra frøkapsler på kapoktræer. Disse træer er helt specielle og gror i tropiske klimazoner i Central- og Sydamerika, Vestafrika og i Indien.

100% Bæredygtige produkter

Vi går meget op i bæredygtighed og kvalitet. Dette går op i en højere enhed med produkterne fra Cocoon Kapok. Her er et socialt ansvar og en bæredygtig produktion et vigtigt parameter. Det gælder hele vejen rundt i virksomheden lige fra frøene bliver høstet til de kommer til os hos Sejs Dyner. Du vil derfor kunne nyde produkter, som er fremstillet på en bæredygtig vis, med hensyn til de mennesker, der laver det og naturen, som fremstiller råvarerne. Hos Sejs Dynerhar vi babyprodukter, junior produkter og topmadrasser fra Cocoon Kapok, som er fremstillet af GOTS certificerede bomuld. Denne certificering er din dokumentation for at forsyningskæden ved produktion er ansvarsbevidst overfor miljøet og menneskene bag. Derudover er det også vigtigt for forbrugeren at vide, at der ikke fældes nogle træer til produktionen.

100% Veganske produkter

En af de nyere tendenser af produkter til soveværelset er veganske produkter. Den organiske fiber Kapok har en vandafvisende egenskab via dens naturlige lag af tynd voks. Kapok er også via sit bitterstof en af de eneste fibre, der er naturligt resistent overfor husstøvmider. Dens fibre er de letteste typer for bomuld, der findes og derfor går Kapok også under kælenavnet ”silkebomuld”. Hos Sejs Dyner er vi vilde med Kapok fordi den er både åndbar og temperaturregulerende på samme tid.

100% Økologiske produkter

Cocoon Organic Kapok er en serie af 100% veganske senge produkter af GOTS certificeret bomuld og vores 100% økologiske naturfiber, Kapok. Serien er skabt som en hyldest til naturens ubrugte, og ofte forglemte, ressourcer. En af de grunde til vi er vilde med Cocoons produkter er at de er lavet på nøje udvalgte materialer og certificeringer, der er økologiske, kemifrie og allergivenlige. Fiberen indeholder 80% luft og isolere derfor varme på en god måde, som gør at den kan anvendes året rundt.

Fordele ved Kapok

Når kapok er allergivenligt og er derfor meget eftertragtet, som fyld i dyner, puder og madrasser. Der anvendes ikke pesticider og skadelige kemikalier i produktionen, fordi bitterstoffet er antibakterielt. Fibrene i kapok er meget åndbare og de vil derfor ikke optage den fugt, som kan opstå i løbet af natten. Du vil derfor kunne få en bedre nattesøvn, uden fugtige hovedpuder og dyner. De er derfor også specielt gode til babyer og børn, som ikke kan kontrollere deres egen kropstemperatur.

Sådan vedligeholder du din Cocoon kapok produkter

Produkterne fra dette mærke, bør vaskes med omhu for at bevare strukturen i fibrene. Når du skal vaske dine dyner og hovedpuder, skal du undgå skyllemidler, enzymer og vaske dem på maks. 60 grader. Husk en stærk centrifugering, for at fjerne så meget vand som muligt.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )