Kapok junior produkter

Kapok er et bæredygtigt, økologisk og allergivenligt naturmateriale, som adskiller sig væsentligt fra de øvrige produkter på markedet.

Foruden at være en 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt på kapok træer i de tropiske regnskove, indeholder kapok fiber, på grund af dens unikke fiberstruktur, hele 80% luft og er dermed mere end 8 gange lettere end bomuld.

Dette gør ikke blot kapok fiberen den til den letteste naturfiber i verden, men også det mest naturlige valg når man skal vælge sengeprodukter.

En kapok madras fra Cocoon Company er et 100% naturligt og økologisk produkt og har ligesom alle andre madrasser godt af at blive stillet på højkant og blive luftet, og evt. banket lidt engang imellem.
Dette gøres for at kapok fiberen inde i kapok madrassen kan luftes lidt op, og for at give luft til det økologiske bomuldsbetræk omkring kapok fiberen.

10 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af Cocoon Kapok

Hos Sejsdyner går vi meget op i kvaliteten af vores produkter. Derfor er vi meget stolte over at have Cocoon Kapok i vores sortiment. Disse kvalitetsbevidste producenter leverer økologiske, bæredygtige og veganske produkter til Babyer og Junior. Alle produkterne er fremstillet af specielle naturfibre fra frøkapsler, som udvindes fra træet Kapok.

Bæredygtigt, vegansk og økologisk

Vores udvalg af produkter fra Kapok byder på bæredygtige, økologiske og allergivenlige naturmaterialer. Dette adskiller sig i høj grad fra andre producenter i branchen. Cocoon Kapoks produkter udvindes via bæredygtige metoder da Kapoktræet selv smider frøene, som anvendes til at fremstille materialerne. Meget af materialet udvindes via en speciel naturfiber, som også går under navnet – Silkebomuld. Denne naturfiber består nemlig af 80% luft og er 8 gange lettere end almindelig bomuld.

Madrasser og hovedpuder til Junior fra Kapok

Vi anbefaler Cocoon Kapok til alle børn, der har tendens til allergi. Deres produkter er nemlig allergivenlige og fri for pesticider og insektmidler fra produktionen. Kapok fiberen indeholder også et antibakterielt bitterstof, der gør det svære for bakterier og husstøvmider at bo. Silke Bomulden forhindrer også din dyne og madras i at blive fugtig og svedig, fordi den er temperaturregulerende og indeholder 80% luft. Dette gør den også til en fremragende helårsdyne fordi den kan isolere varmen på en helt bestemt måde.

Naturfiber der er 100% bæredygtig

Går du meget op i bæredygtighed vil du elske vores produkter fra Kapok. Alle bladene bliver indsamlet på en naturlig vis, når træet selv smider bladene. Disse blade bliver bearbejdet til hovedpuder og madrasser i en lækker og blød kvalitet. Firmaet bag udviser også et enormt ansvar over for alle medarbejdere, som har været en del af produktionen.

Bæredygtige, veganske og økologiske produkter

Hos Sejsdyner går vi op socialt ansvar overfor naturen. Derfor ved vi at der kun anvendes ubrugte ressourcer fra naturen til at fremstille produkter. Du vil derfor kunne finde produkter, som er GOTS-Certificeret og er fri for kemikalier. Dertil er der heller ikke fældet nogle træer og drevet rovdrift på ressourcerne i forbindelse med fremstillingen. Vi har derfor mange veganere og allergikere, som er vilde med disse produkter.

Sådan vedligeholder du din Cocoon kapok produkter

Når du skal vedligeholde dine produkter fra Cocoon Kapok, bør du læse vaskevejledningen meget nøje. Produkterne skal nemlig behandles på en lidt anderledes vis end andre hovedpuder og madrasser. Funktionen af produkter fra Kapok er selve strukturen, som findes i fibrene. Derfor skal du undgå at bruge skyllemidler og enzymer, som kan være med til at nedbryde de naturlige strukturer i fibrene. Når du har vasket dem, skal du huske at centrifugere produkterne, så du får fjernet så meget vand som muligt. Når du har centrifugeret dem, bør du ikke tørretumble dem, men derimod hænge dem til tørre. Grundet fibrenes naturlige egenskaber vil den tørre hurtigere end normale produkter, da den har en god åndbarhed.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )