Kapok rullemadrasser

En Kapok topmadras fra Cocoon Company er det bedste alternativ til en almindelig topmadras af skum, hvis du ønsker en allergivenlig og kemifri topmadras.

En Kapok topmadras er både en lækker tilføjelse til en Kapok madras og en almindelig madras. Kapok topmadrassen er stoppet blødere end en almindelig Kapok madras, og vil tilføre lidt ekstra blødhed til en hård madras.
Topmadrassen er stoppet med den økologiske og bæredygtige naturfiber, kaldet Kapok.
Kapok fiberen kommer fra en frøbælg fra Kapok træet, der vokser vildt i nogle af verdens tætteste tropiske regnskove. Fiberen er verdens mindste og letteste naturfiber i verden, og er 8 gange luftigere end bomuld.
Dette gør fiberen fantastisk til at regulere varmen omkring kroppen og transportere den overskydende fugt og varme væk fra kroppen.

Kapok fiberen er derudover også naturlig hydrofobisk – altså vandafvisende. Dette gør at Kapok fiberen ikke kan opsuge vand ligesom bomuld- og fjer-produkter gør. En Kapok topmadras er derfor det perfekte valg, hvis man har det for varmt og sveder meget gennem natten.

1 vare

Faldende orden
pr. side
En økologisk kapok rullemadras fra Cocoon Company er ikke kun et fantastisk supplement for dig, der gerne vil have et ekstra blødt lag kapok ovenpå din kapok madras. Det er også den helt rigtige løsning til dig der kan opleve svedeture igennem natten, eller ikke kan holde varmen gennem den kolde vinter, og dig der blot har lyst til supplere din almindelige skummadras med en økologisk kapok rullemadras, for at drage fordel af kapok fiberens temperaturregulerende og allergivenlige egenskaber. At sove med den rigtige madras kan have stor betydning for dit helbred gennem dine vågne timer. En god søvn er utrolig vigtig for kroppens sundhed og velvære, og kan dermed have stor indflydelse på din livskvalitet på samme måde som kost og motion. I dag købes mange skummadrasser fordi de oftest er dejlig bløde, men skum er faktisk så god til at holde på varmen, at det ikke altid er godt for vores os og vores søvn. En hyppig årsag til forstyrrelser i kroppens søvnrytme er svedeture. Mange kan have oplevet svedeture gennem natten, hvor man vågner med gennemblødt sengetøj eller nattøj, og sådanne svedeture kan føles meget generende. Svedeture kan ofte fremkomme, hvis man har for mange kunststoffer i sengen fx syntetiske sengeprodukter, eller hvis ens rullemadras ikke er temperaturregulerende eller åndbare nok. En kapok rullemadras fra Cocoon Company hjælper med at regulere kroppens temperatur på en rar og tør måde gennem hele natten, så man hverken fryser eller sveder, ligegyldigt om det er sommer eller vinter, ude eller inde.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )