CphLiving

Cph Living producerer sengetøj, lagner og hovedpudebetræk i en kvalitet, som udfordrer branchens status quo.

Deres eksklusive kollektion er lavet i et tidsløst og klassisk design. Det er lagner som vi selv foretrækker at ligge med.

Cph Living har egen produktion I portugal, for at sikre at håndværket er i orden, og kvaliteten er i top.

Hos Sejs Dyner kan du finde alt, hvad du skal bruge til dit soveværelse. Vi har både Senge, Dyner, Hovedpuder, Lagner og meget mere fra anerkendte producenter i høj kvalitet. Vi håndplukker alle vores leverandører, så vi ved at de lever op til vores høje krav. Du kan derfor være sikker på at finde holdbare og eksklusive produkter, når du handler hos os.

CPH LIVING HOS Sejs Dyner

Vi går meget op i at vores kunder, kan finde produkter i høj kvalitet. Derfor er vi også glade for at have CPH Living i vores sortiment. De producerer Sengesæt, Pudebetræk og Lagner i en høj kvalitet med et klassisk og tidløst design. Du kan med garanti finde produkter fra CPH Living, som vil passe ind i dit hjem. Det er især deres brede sortiment af Lagner, som vi er vilde med hos Sejs Dyner. Du kan nemlig finde både Fladlagner, Kuvertlagner, Faconlagner, Kappelagner og Splitlagner i en sublim kvalitet.

CPH LIVING — OEKO TEX 100 CERTIFICERET

Der er intet, som en flot nyredt seng, der er lige til at springe i. Så hvorfor ikke rede den med sengetøj fra CPH Living, der er OEKO TEX 100 certificeret? Med disse certificeringer vil du have en garanti for at dit sengetøj er produceret uden brug af skadelige kemikalier og allergener, der kan påvirke din hud. Du har i stedet noget flot og komfortabelt sengetøj, der er allergivenligt og produceret på ordentlige vilkår. Hvem kan sige nej til det? Du køber derfor ikke kun kvalitet, men også en livsstil og er med til at støtte op om ordentlige vilkår.

ØKOLOGISKE PRODUKTER FRA CPH LIVING

Mange af vores produkter fra CPH living er alle blevet GOTS Certificerede, hvilket garanterer dig at de er 100% økologiske. Alt der er brugt til fremstilling af produkterne lige fra høsten af bomuldsplanten til de ligger på vores lager. Når du køber CPH Living støtter du derfor også op om en produktion med respekt for både miljøet og medarbejderne, samt ordentlige arbejdsforhold og en grønnere produktion. Du får et mere bæredygtigt sengemiljø uden skadelige kemikalier.

KVALITETSSENGETØJ MED CPH LIVING

Hos Sejs Dyner har vi udvalg en række eksklusive produkter i høj kvalitet fra CPH Living til fordelagtige priser. Du vil kunne finde sengesæt, som er fremstillet af materialer, som giver din hud mulighed for at ånde. Sengesættet vil tilmed også kunne tilpasse sig efter din temperatur, så du hverken fryser eller har det for varmt i løbet af natten. Vi har sengesæt fra CPH Living i klassiske farver nuancer, som hvid, blå og grå, så du med sikkerhed kan inkorporere dem i dit soveværelse. CPH Living fremstiller deres sengesæt af fint vævet bomuld også kaldet bomuldssatin. Her er trådtætheden på 300 tråde pr. kvadrattomme, hvilket giver dig et glattere og mere skinnende overflade end normalt bomuld.

KUVERTLAGNER

Hos Sejs Dyner har vi et stort udvalg af Kuvertlagner fra CPH Living. De er anvendes til en flot opredning af din topmadras og adskiller sig meget fra andre lagner på deres struktur. De er nemlig mere flade end mange andre typer af lagner og har en tråd tæthed på 200 tråde pr. kvadrattomme, som efterlader lagnet blødt og behageligt med en høj åndbarhed.

FACONLAGNER

Vi har også Facon lagner fra CPH Living, der er designet med en elastik hele vejen rundt i kanten. Dette gør at de kan monteres stramt og elegant på din madras. Du kan få dem i mange forskellige størrelser, men elastikkanten gør dem lette at tilpasse sin madras. De fleste faconlagner er fremstillet i en lidt større størrelse, som gør at de passer perfekt efter en tur i vaskemaskinen og tørretumbleren.

SPLITLAGNER

Du kan også finde et bredt udvalg af splitlagner til dobbeltsenge og elevationssenge. Disse lagner vil ikke kun dække din madras, men hele sengerammen også. De er designet til at kunne sidde fast, selvom du justerer sengen op og ned. De fleste af vores splitlagner fra CPH Living er fremstillet til at matche en madras på mellem 5-11 cm i tykkelsen.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )