CphLiving Pudebetræk

Løse pudebetræk fra CphLiving i to forskellige kvaliteter.

100% bomuld i en bomuldspercale (TC200)
100% økologiskt GOTS-certificeret bomuld, i en renforcé (TC143)

Løse pudebetræk i forskellige størrelser og farver.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Behagelige hovedpuder

Det kan være svært at finde den rigtige hovedpude og hovedpudebetræk. Der findes mange forskellige varianter og størrelser, der kan gøre det svært for dig at træffe det rigtige valg. Hos Sejsdyner har vi et bredt sortiment af hovedpudebetræk fra anerkendte producenter i branchen, herunder CPH Living. Dette danske mærke leverer eksklusive kvalitetsprodukter, der er lavet af 100% bæredygtige materialer. Dette kan eksempelvis være en god egenskab, hvis du eksempelvis har allergi. Har du allerede GOTS-certificeret sengetøj, så har vi også et unikt sortiment af sengesæt, kuvertlagner, fladlagner, faconlagner, kappelagner og splitlagner fra CPH Living, som du kan supplere med.

GOTS-certificerede hovedpudebetræk fra CPH Living

Vi har et bredt sortiment af hovedpudebetræk fra CPH Living. Du kan blandt andet finde dem i blå, grøn, grå, brun, hvid, orange, pink, rød, sand, sort, turkis og mange andre. De fås også i mange forskellige størrelser helt ned til 40x80cm og op til 80x80cm. På den måde kan du altid finde et pudebetræk, som passer præcis til din pude. Vores udvalg af hovedpudebetræk fra CPH Living er produceret nænsomt af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Mange kender ikke til denne certificering, men den er kort sagt et stempel på eksklusive produkter. GOTS står for Global Organic Textile Standard og er en selvstændig, international certificering for tekstiler. Certificeringen tager højde for produktionsmetoden og det sociale ansvar i form af fremgangsmåden tekstilerne produceres på.

Hvad er en GOTS certificering?

For at opnå et GOTS-Certificering skal du overholde mange forskellige krav. For at kunne leve op til en GOTS-certificering skal indholdet af produktet bestå af minimum 95% organiske fibre. Det sociale ansvar, som også er en del af certificeringen, handler om at have fokus på gode arbejdsvilkår og leverandører med høje krav til produktionen. Hele processen, fra bomuldsmarken frem til det færdige pudebetræk, er gennemført med respekt for naturen og de mennesker som har arbejdet med produktet. Der er derfor taget vidtrækkende hensyn under bomuldsproduktionen, forbehandlingen og under den senere farvning. Har du købt organisk sengetøj vil du derfor kunne sove trygt om natten og vide at du har købt miljøvenligt sengetøj. Denne type sengetøj er specielt gode til allergikere og veganere. Måden sengetøjet er produceret på og det høje indhold af organiske materialer, gør at det ikke indeholder allergifremkaldende tilsætningsstoffer, der kan irritere din hud. Du får derfor hovedpudebetræk, der er miljøvenligt og komfortabelt.

Sådan vasker du økologisk sengetøj

Når du skal vaske dit bæredygtige sengetøj, er det vigtigt at du vasker det på 60 grader. Vil du skåne dit hovedpudebetræk kan du med fordel vaske det på vrangen. På den måde kan du skåne farver og mønstre fra at blive misfarvet og udvaskede. Alt efter, hvad du foretrækker kan du både tørretumble og lufttørre dit betræk.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )