CphLiving Sengesæt

Du kan trygt købe CphLiving sengetøj. De går nemlig grundigt til værks, når de skal finde den blødeste bomuld og de bedste til at producere varen.

Derfor er alt deres sengetøj perfekt i størrelsen, også efter krympning i vask. Sengetøjet bevarer sin blødhed efter 1. 2. og 20. vask. Og man er fri for at skulle stryge det.

Vi tænker at det er sengetøj som du fortjener det. Sengetøj i satin eller percale ? Langt det meste sengetøj fra CPHLIVING, er i enten satin eller percale kvalitet, og ikke den billigere lærredskvalitet, som er grov i vævningen.

Sengesæt fra CphLiving fås som Bomuldspercale, 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld, eller bomuldssatin.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Økologisk og bæredygtigt sengesæt fra CPH Living

Mangler du noget sengetøj udover det sædvanlige? Så vil vores udvalg af økologisk sengetøj fra CPH Living lige være sagen for dig. Det fås i mange forskellige farver og er lavet af 100% bæredygtige materialer. Hos Sejsdyner går vi op i, hvor vores produkter kommer fra og hvad de er lavet af. På den måde er du altid sikret kvalitetsprodukter til ordentlige priser. CPH Living er et dansk mærke, der er kendt for sin e høje standarter. Derfor er alle sengesæt også GOTS-Certificerede. Har du allerede GOTS-certificeret sengetøj, så har vi også et unikt sortiment af pudebetræk, kuvertlagner, fladlagner, faconlagner, kappelagner og splitlagner fra CPH Living, som du kan supplere med.

GOTS-certificerede sengesæt fra CPH Living

Vores udvalg af sengesæt fra CPH Living er skånsomt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Det er ikke alle, som kende til denne certificering, men dem der gør ved, at det er et stempel på eksklusivitet. GOTS står for Global Organic Textile Standard. Det er en selvstændig, international certificering for produktion af tekstiler. GOTS tager både højde for den økologiske del og socialt ansvar i form af fremgangsmåden tekstilerne produceres på.

Hvad betyder det at være GOTS certificeret?

Der er mange krav at leve på til for at blive GOTS certificeret. Derfor er det også meget anerkendt blandt veganere og allergikere. Tekstilproduktionen af sengetøjet er med et GOTS-certifikat blevet fremstillet organisk. For at kunne leve op til dette skal minimum 95% af indholdet være produceret af organiske fibre, hvorimod sengetøj, som er fremstillet økologisk, kun skal indeholde 70%. Det sociale ansvar for produktionen er det også strenge krav til. Derfor er der meget fokus på arbejdsvilkår og leverandører når der skal udleveres certificeringer. Køber du økologisk og organisk sengetøj, kan du derfor være miljøvenlig imens du sover. Allergikere er særligt glade for netop denne type sengetøj fordi den ikke er allergifremkaldende og ikke indeholder tilsætningsstoffer, der kan irritere huden. Du vil derimod få rene tekstilprodukter af højeste kvalitet.

CPH Living — Bæredygtig luksus

Søvn er et overset parameter til at kunne arbejde effektivt og have energi i løbet af dagen. I gennemsnit sover vi 8 timer i døgnet og det vil derfor være herligt at kunne nyde sin søvn i lækkert økologisk sengetøj. Du sikrer både dine børn og din familie mod eksponering for unødvendige kemikalier. Sengetøj fra CPH Living giver en hyggelig atmosfære i soveværelset og giver dig muligheden for at kunne sove trygt i miljøvenligt sengetøj.

Sådan vasker du økologisk sengetøj

Skal du have vasket dit sengetøj, er der nogle ting, som du skal være opmærksom på. Sengetøj, lavet på organiske materialer bør vaskes ved 60 grader og skal helst vaskes på vrangen for at skåne sengetøjet mest muligt. Du kan modsat, hvad mange tror godt tørretumble sengetøjet, men det har også godt af blot at blive lufttørret.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )