Dunlopillo®

Dunlopillo® Dunlopillo fremstiller både komplette senge, madrasser, topmadrasser, puder og baby/junior produkter i naturlige materialer. Uanset hvad du søger til din seng – eller dit barns – så finder du det i vores sortiment fra Dunlopillo.

Dunlopillo madrasser og topmadras er fremstillet af naturlatex, og er certificeret efter de europæiske Øko-tex standarder.

Dunlopillo madrasser og topmadrasser udmærker sig ved at aflaste dine ryg- og lændehvirvler på den sundeste måde. Dunlopillo madrasserne er med hele syv indbyggede komfortzoner, så du får den optimale støtte og aflastning i søvnen.

Dunlopillo senge, puder og meget mere

Dunlopillo er verdens bedste producent af latex og har bæredygtige fremstillingsprocesser i fokus. De første madrasser udkom i 1920 fra Dunlop Rubber Company og sortimentet er siden udvidet. Den naturlige latex kommer fra deres egen gummiplantage, hvor de tapper fra deres latex træ. Dunlopillo genbruger ca. 95% af vandet, som de bruger til fremstillingen af madrasser via deres vandrensningsanlæg. Virksomheden har også et solcelleanlæg på produktionsbygningerne, som giver dem 30% af energiforbruget til produktionen. Den overskydende latex omdannes til materiale til gulvbelægning, indpakningsmateriale og isolering. De træer, som ikke kan bruges til tapning af latex, bliver solgt til møbelfabrikker og andre træfabrikanter for at øge genbrug. Når man anvender latex i sine madrasser, hindrer man, at bakterier og husstøvmider kan trænge ind. Derfor er alle Dunlopillo produkter allergivenlige og certificeret med OEKO-TEX 100, som er den førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Dunlopillo senge

Størstedelen af alle Dunlopillo sengene bliver produceret i Danmark. Mærket har også et lille, men spændende udvalg af komplette senge i særdeles høj kvalitet. Dunlopillo har udviklet 3 serier af senge: Natura, Balance og Harmoni. Hos Sejs Dyner forhandler vi både senge i Harmoni serien, men også de luksuriøse og komfortable senge i Natura og Balance serien. I Harmoni-serien, som er Dunlopillos mest luksuriøse serie af senge, kan du vælge mellem fire forskellige sengetyper – en boxelevationsseng, en kontinentalseng, en elevationsseng. Deres elevationssenge har kraftige motorer med fem års garanti på samt trådløse betjeninger, som du kan styre direkte fra din mobil.

Dunlopillo madrasser

Dunlopillos historie begyndte med den første latexmadras, hvor der blev eksperimenteret med fremstillingsmåden. Flydende latex skal skummes op med en røremaskine og derefter en tur i ovnen. Med den høje kvalitet følger også høj kundeservice, derfor giver Dunlopillo 15 års garanti på deres madrasser. Deres madrasser er lavet i åndbart materiale, som sikrer et godt og sundt senge klima. Alle madrasser former sig efter din krop og tilmed allergivenlige, for at give et renere og sundere miljø. Vælg blandt andet mellem de komfortable vendbare madrasser og topmadrasser. Prøv f.eks. vores Natura madras med hele 16 cm naturlatex kerne. Denne boxmadras leveres altid med det ekstremt slidstærke betræk Dunlopillo Clima. Natura Deluxe er 21 cm med indbygget topmadras for yderligere komfort. Vi forhandler også madrassen Harmoni, som er den eksklusive serie af madrasser. I denne serie er alt indenfor komfort gennemtænkt ned til mindste detalje. Madrasserne er betrukket med åndbart kvalitetsstof og er lette at holde pæne.

Dunlopillo puder

Mangler du en skøn, ny pude, så er det også at finde i vores udvalg af Dunlopillo. Vælg mellem skønne puder fra tre forskellige serier – Original, Premium, Contour, Square, Travel og Ergo. Også her er der noget for enhver smag. Fyldige, allergivenlige puder, som støtter din nakke. Dunlopillo puder fremstilles med 3 forskellige fastheder, for at kunne give endnu bedre komfort. Er du i tvivl om, hvilken fasthed der passer til dig, kan du kontakte Sejsdyner for at prøve en af puderne.

Dunlopillo baby og junior

Dunlopillo har desuden et særdeles godt udvalg af madrasser til baby og junior. Her kan kun få mærker hamle op med dem i kvalitet. Læs mere om dunlopillo baby her.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )