Dunlopillo®

Dunlopillo fremstiller både komplette senge, madrasser, topmadrasser, puder og baby/junior produkter. Uanset hvad du søger til din seng – eller dit barns – så finder du det i vores sortiment fra Dunlopillo.

Dunlopillo madrasser og topmadras er fremstillet af naturlatex, og er certificeret efter de europæiske Øko-tex standarder. Dunlopillo madrasser og topmadrasser udmærker sig ved at aflaste dine ryg- og lændehvirvler på den sundeste måde. Dunlopillo madrasserne er med hele syv indbyggede komfortzoner, så du får den optimale støtte og aflastning i søvnen.

Dunlopillo Puder Dunlopillo Topmadrasser Dunlopillo madrasser Dunlopillo boxmadrasser
Dunlopillo Elevationssenge Dunlopillo Boxelevationssenge Dunlopillo Kontinentalsenge Tilbehør
Dunlopillo babymadrasser Dunlopillo Juniormadrasser

Dunlopillo senge, puder og meget mere

Dunlopillo senge

Mærket har også et lille, men spændende udvalg af komplette senge i særdeles høj kvalitet. I Selection-serien, der er Dunlopillos mest luksuriøse serie af senge, kan du vælge mellem fire forskellige sengetyper – en boxmadras, en kontinentalseng, en elevationsseng og en boxelevationsseng.

I Basic+ 3D-serien finder du en boxmadras og en elevationsseng. Der er med andre ord senge for enhver smag. Dunlopillo fører desuden løse madrasser og topmadrasser, der kan bruges i andre sengekombinationer.

Dunlopillo puder

Mangler du en skøn, ny pude, så er det også at finde i vores udvalg af Dunlopillo. Vælg mellem skønne puder fra tre forskellige serier – Premium, Contour og Ergo. Også her er der noget for enhver smag.

Dunlopillo baby og junior

Dunlopillo har desuden et særdeles godt udvalg af madrasser, dyner og puder til børn, hvor kun få mærker kan hamle op med dem i både udvalg og kvalitet. Du kan selvfølgelig finde produkter både i baby- og juniorstørrelse. Læs mere om dunlopillo baby her.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.