Dunlopillo® elevationssenge

Hos Sejs Dyner finder du to forskellige elevationssenge fra Dunlopillo, der dog har visse fællestræk. Alle Dunlopillo elevationssenge har madrasser fremstillet i naturlatex, de har alle det specielle komfortsystem med syv zoner, og du kan vælge alle sengene med madrasser i tre forskellige hårdheder: Medium, fast og ekstra fast.

Alle Dunlopillos elevationssenge leveres desuden med trådløs fjernbetjening og nu også med styring via en app til din smartphone el. tablet

Der er dog visse forskelle på de forskellige modeller, og nederst på denne side finder du et overblik over de forskellige Dunlopillo elevationssenge, vi tilbyder.

8 varer

Faldende orden
pr. side

Dunlopillo Pure Elevation

En enkelt og elegant elevationsseng med 7 komfortzoner, en 16 cm naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner for maksimal støtte.

 

Dunlopillo Pure Box Elevation

Pure Box Elevation samler madras og hævebund i ét stilrent design. Sengen er inddelt i 7 komfortzoner med en 16 cm naturlatex-kerne og et ekstra 5 cm komfortlag.

Dunlopillo Passion Elevation

En gennemført elevationsseng med integreret nakkeløft, 16 cm naturlatex-kerne, 7 komfortzoner og et ekstra 5 cm komfortlag. For luksuriøs komfort, når du sover.

Dunlopillo Passion Box Elevation

Perfekt afbalanceret elevationsseng med 16 cm naturlatex-kerne, et ekstra 5 cm komfortlag og et fleksibelt lag af pocket-fjedre. Madras og seng er samlet i ét lækkert og luksuriøst design.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )