Dunlopillo® elevationssenge

Hos Sejs Dyner finder du to forskellige elevationssenge fra Dunlopillo, der dog har visse fællestræk. Alle Dunlopillo elevationssenge har madrasser fremstillet i naturlatex, de har alle det specielle komfortsystem med syv zoner, og du kan vælge alle sengene med madrasser i tre forskellige hårdheder: Medium, fast og ekstra fast.

Alle Dunlopillos elevationssenge leveres desuden med trådløs fjernbetjening og nu også med styring via en app til din smartphone el. tablet

Der er dog visse forskelle på de forskellige modeller, og nederst på denne side finder du et overblik over de forskellige Dunlopillo elevationssenge, vi tilbyder.

Natura Elevation

Med 16 cm vendbar naturlatex-kerne og 7 unikke komfortzoner, der gør, at madrassen altid tilpasser sig din krop. Elevationsbunden har 39 tophængte og fjedrende lameller. Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo Clima.

 

Harmoni Elevation

Med hele 18 cm vendbar naturlatex-kerne og syv unikke komfortzoner, der gør, at madrassen altid tilpasser sig din krop. Elevationsbunden har 39 tophængte, fjedrende og justerbare lameller med skulderzone. Alle bevægelige dele er af metal og sikrer maksimal stabilitet og lydløs elevation, samlet i en ekstra høj fuld-polstret ramme. Der er også integreret nakkeløft for bedre støtte. Leveres med et udvalg af kraftige kvalitetsstoffer, der er nemme at vedligeholde. Dertil kommer eksklusiv touch fjernbetjening.


Uanset hvilken Dunlopillo elevationsseng, du vælger, så får du en komplet sengeløsning, du kan have glæde af i mange år fremover.  

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.