Dunlopillo® madrasser

Dunlopillo er kendt for produkter af høj kvalitet, og dette gælder bestemt også for deres madrasser. Dunlopillo fører blot en type løse madrasser, nemlig luksuriøse vendbare madrasser. Du kan vælge mellem tre forskellige højder på madrassen, 16cm og 18cm og 21cm.

Madrasserne er fremstillet i Talalaylatex, der er et materiale, der både er fleksibelt og åndbart, så madrasserne ikke bliver for varme at sove på. Madrassen har syv komfortzoner, der sikrer fantastisk liggekomfort med perfekt anatomisk støtte. Madrasserne er vendbare, hvilket vil sige, at du kan vende dem om og fortsat nyde godt af de samme positive kvaliteter – noget, der ikke gør sig gældende for enhver madras.

Dunlopillos vendbare madrasser har lækkert, quiltet bomuldsbetræk, der er aftageligt og kan maskinvaskes ved 60 grader.

Er det ikke en løs madras, du er på udkig efter, se da udvalget af Dunlopillo senge. Du finder både Dunlopillo boxmadras, Dunlopillo kontinentalseng, Dunlopillo elevationsseng og Dunlopillo boxelevationsseng i vores sortiment.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.