Dunlopillo® puder

En Dunlopillo pude er selvventilerende, allergivenlig og aflaster nakke og skuldre. Alle hovedpuder fra Dunlopillo er med indlæg af naturlatex, hvilket gør, at de bevarer formen, år efter år. 

Med en Dunlopillo pude er du garanteret en skøn nattesøvn i rigtig mange år. Og på siden her kan du se alle vores modeller.

 

2 varer

Faldende orden
pr. side

En skøn, klassisk pude

Hovedpuder fra Dunlopillo er skønne, klassiske puder, der fås i tre forskellige hårdheder: Blød, medium og fast. Puderne kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles på laveste temperatur.

Hos SejsDyner forhandler vi flere forskellige slags:

Dunlopillo Contour 

Denne pude er en ergonomisk en af slagsen, som holder formen. Puden fås i to hårdheder: Blød og medium. Puden kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles ved lav temperatur.

Dunlopillo Ergo 

Dunlopillo Ergo er en ægte luksuspude med en Contour pude indeni. Pudebetrækket har to sider, hvoraf den ene side er tynd, så man kan mærke Contour puden, og den anden er tykkere. Betrækket er aftageligt og kan vaskes ved 60 grader. Her er der virkelig tale om en luksus pude.

Dunlopillo Travel 

Travel modellen er en hovedpude, der er designet til at tage med på farten - eksempelvis til lange køreture eller rejser med fly. Puden har en praktisk velcrolukning, der betyder, at den er nem at rulle sammen og have med overalt.

Dunlopillo Premium 

Dunlopillo Premium puden er en firkantet, ergonomisk pude, der sikrer en god støtte til nakken samt aflastning af skuldrene. Puden er selvventilerende, og det er med til at sikre et optimalt klima. Puden er allergivenlig, fleksibel, vaskbar og desuden åndbar.

Dunlopillo Square 

Sidst men ikke mindst forhandler vi Dunlopillo Square puden. Denne pude er en anatomisk pude, der føles lavere og har en ekstra blød komfort. Pudens form betyder, at den giver en god støtte til din nakke. Og ydermere har den kantstøtte, hvilket betyder, at den vinkler dit hoved naturligt og korrekt, når du sover på siden. 

Dunlopillo puder og madrasser

Dunlopillo designer og producerer både puder og madrasser; alt sammen i høj kvalitet og designet med ét formål: At give dig den mest optimale nattesøvn.

Deres madrasser og topmadrasser er fremstillet med naturlatex, der giver en suveræn anatomisk aflastning af ryggen. Den første Dunlopillo madras blev fremstillet i 1920’erne af Dunlop Rubber Company. 

Alle produkter fra Dunlopillo er allergivenlige. Det skyldes, at væksten af bakterier og husststøvmider hæmmes af latex. Samtidig er produkterne certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

På udkig efter andet end en Dunlopillo pude?

Hos SejsDyner forhandler vi også hovedpuder fra andre producenter. Du finder hele vores hovedpude-udvalg her. Skulle du være på udkig efter et andet skønt produkt til soveværelset, kan du tage et kig på vores udvalg af sommerdyner, topmadrasser eller produkter fra anerkendte Temprakon og Quilts of Denmark

 

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )