Dunlopillo topmadrasser

En Dunlopillo topmadras er en tyndere madras, du kan lægge oven på din eksisterende madras, for at opnå forbedret trykaflastning og dermed bedre søvnkvalitet.

Er din madras for hård vil du også opleve, at en topmadras gør underværker for din nattesøvn.

Dunlopillo topmadrasser er med en kerne af Talalay-latex, den bedste latex du kan komme i nærheden af.

Som en nyhed kan du nu får Dunlopillo® Cool topmadras med indbygget kølighed i betrækket.

Tre forskellige topmadrasser fra Dunlopillo

Dunlopillo fører tre forskellige topmadrasser. Den ene er den klassiske Dunlopillo Basic topmadras, der er en 8 cm høj topmadras af naturlatex. Naturlatex har den særlige evne, at det er fleksibelt og lader huden ånde, så madrassen ikke bliver for varm i løbet af natten. Madrassen har quiltet, aftageligt betræk af bomuld, der kan maskinvaskes ved 60grader.

Dunlopillo Selection topmadras er den tykke topmadras, med et eksklusivt møbelstof på siderne, der sikrer en lang holdbarhed og med hele 10cm i tykkelsen.

Du finder også den særlige Dunlopillo Duo topmadras, der er beregnet til brug i dobbelte elevationssenge. Denne topmadras gør, at to separate madrasser kommer til at føles som bare én, og det er naturligvis forsat muligt at hæve og sænke de to madrasser uafhængigt af hinanden. Det er med andre ord en uundværlig løsning til jeres elevationsseng.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.