Elegante

Tyske Elegante fremstiller de smukkeste, blødeste sengesæt i de mest eksklusive designs.

Elegante forstår at fremstille sengetøj, der påskønner det enkle og elegante, der er udført i den skønneste kvalitet. Alle Elegante sengesæt er således fremstillet i ægyptisk bomuld, vævet i en eksklusiv bomuldssatin udelukkende bestående af de længste bomuldstråde. Det gør Elegante til en af de mest eksklusive sengetøjsfabrikanter, du kan købe her hos Sejs Dyner.

Alle sengesæt fra Elegante kommer med skjulte lynlåse i både dyne- og pudebetræk. Med hvert dynebetræk følger et pudebetræk, bortset fra sengesæt til dobbeltdyner, der naturligvis kommer med to pudebetræk.

Hos Sejs Dyner har vi valgt kun at tage en del af Elegantes kollektion ind i shoppen, men du kan se alle sengesæt fra Elegante lige her på deres hjemmeside

Hvis du finder et sæt på Elegantes egen side, du gerne vil have, er du velkommen til at sende os en mail, og så finder vi en pris til dig.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.