Hasena

Hasena sengerammer er fremstillet i en kvalitet, der er uovertruffen. Lige fra materialer til samling af sengerammer, er Hasena helt i top.

Hasena fremstiller sengerammer i pagt med naturen, og fokuserer på bæredygtighed i deres produktion, og giver hele 5 års garanti på deres produkter, hvilke sikrer dig en lang levetid på din sengeramme.

Hasena - The Dream Factory

3 varer

Faldende orden
pr. side

HASENA - THE DREAM FACTORY

Grundlagt som en familievirksomhed, har Hasena imponeret med høj kvalitet og alsidighed inden for soveværelsesmøbler i over 70 år.

HASENAS LØFTE

Fra træ til seng – ved hjælp af perfekt håndværk og høje kvalitets materialer. Du får 5 års garanti på materiale og overflade kvalitet, samt det professionelle håndværk af alle modeller fra datoen af køb. Yderligere information kan findes på Hasena's hjemmeside

SOLID KONSTRUKTION

Hasena's sengerammer overbeviser med deres høje stabilitet.

Ved brug af forskellige spær, kan en samlet belastning på 300 til 450 kg inklusiv lamelramme og madrasser, gøres muligt.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vores vigtigste leverandør, naturen, er følsom og har brug for lange regenereringstider i tilfælde af overforbrug.

Hasena respekterer de økosystemer de bruger, og fremstiller deres produkter bæredygtigt og med en højt socialt engagement.

NEM SAMLING

Hasenas sengesystem imponerer med sin enkle opbygning og letforståelige monteringsvejledning samt højkvalitets samle-elementer, som sikrer flere nedtagninger og ombygninger.

 

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )