Høie sengesæt, fiberdyner og puder

Norske Høie har en helt unik forståelse for den skandinaviske, enkle stil. Gennem mere end 150 år har mærket leveret det ene skønne design efter det andet. Mærket har derfor gennem mange år etableret et brand, som i dag er synonymt med høj kvalitet og god komfort.


I dag er Høie et navn, vi alle kender, måske mest af alt for det populære Krepp-sengesæt, som også kaldes ”bæk og bølge” i daglig tale. Høie står dog også bag mange andre skønne sengesæt, men Høies sengetøj er kun en del af mærkets sortiment.

Høie producerer også højkvalitetsfiberdyner som er en god erstatning for dundyner.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vores udvalg fra Høie

Hos Sejs Dyner forhandler vi også Høie dyner og puder i fiberkvalitet. Høies fiberdyner og fiberpuder hører til i topklassen blandt fiberprodukter – kvaliteten ligger langt over den, man kender fra billige mærker.

Fordelen ved fiber er, at både dyner og puder kan maskinvaskes ved mindst 60 grader – og nogle kan endda tørretumbles. Lettere bliver det ikke! Se beskrivelsen for hvert enkelt produkt for at læse nærmere om vaskeanvisninger.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.