Høie

Høie startede sin produktion i Norge på en tekstilfabrik i Brekstad. Høie var det første firma, som forsynede Norge med sengetøj, der er færdigsyet i spændende farver og design. Inden Høie kom på markedet i Norge syede kvinderne selv deres sengetøj.

Høie har mere end 160 års erfaring indenfor produktion af sengetøj & pudebetræk og er kendt for sin høje kvalitet. Det meste af Høies produktion foregår i Norge på fabrikken i Brekstad.

11 varer

Faldende orden
pr. side

Høie er kvalitetstestet

Alle Høie produkter er blevet certificeret efter standarden OEKO-TEX Standard 100, som er det førende sundhedsmærke for tekstiler. I Høie Krepp sengetøj er der konstrueret luftlommer, så der kommer ekstra cirkulation rundt om dynen, for at give ekstra komfort. Der anvendes ingen kemiske tilsætningsstoffer i produktionen. Derfor er Høie også anbefalet af Norges Astma- og Allergiforbund for deres allergivenlige sengetøj. Norske Høie har en helt unik forståelse for den skandinaviske, enkle stil. Høie har leveret det ene skønne design efter det andet. Mærket har derfor gennem mange år etableret et brand, som i dag er synonymt med høj kvalitet og god komfort. I dag er Høie et navn, vi alle kender.

Vores udvalg fra Høie

De er måske mest kendt for det populære Krepp-sengesæt, som er vævet kvalitetssengetøj. I det vævede krepp kommer den ujævne struktur til udspil når sengetøjet bliver vasket. Vævet krepp er en gammel og meget eksklusiv måde at fremstille kreppet sengetøj på. Høie har også lavet en billigere udgave af krepp sengetøj, hvor de med en anden produktionsmetode får sengetøjet kreppet inden det bliver pakket. Dette sengetøj kaldes i daglig tale for ”bæk og bølge”. Høie står bag mange skønne sengesæt, men Høies sengetøj er kun en del af mærkets sortiment. Høie producerer også højkvalitets fiberdyner som er en god erstatning for dundyner. Hos Sejs Dyner forhandler vi også Høie dyner og puder i fiber kvalitet. Vores sortiment indeholder Høie Downfeel, Høie Allergo, Høie Optimal og en serie af svanemærkede dyner og hovedpuder.

Høie Downfeel Høie Downfeel

Høie Downfeel er dyner og puder som er fyldt med en speciel, revolutionerende mikrofiber - den er let og blød som ren dun, og udviklet for at opnå maksimal sovekomfort. Dynen har vår i 100% Aloe Vera-behandlet bomuldsbatist. Den er syet i kassetter som holder fiberen på plads. På vinterdynen er der vægge imellem kassetterne, der forhindrer kuldebroer, og på helårs- og sommerdynen er de syet igennem. Puden er fyldt med det samme gode fyld, men med vår af Aloe Vera-behandlet bomuldssatin. DownFeel serien har fået sit navn, da de føles som om det var dundyner, og ikke fiber.

Høie Allergo

Høie Allergo er markedets eneste fiberdyner og puder anbefalet af NAAF! (Norges Astma- og allergiforbund). Allergo dyner og puder, fås til børn og voksne og er klassificeret som helårsdyner. Produkterne er fyldt med Allerban® - antimide og antibakteriel polyesterfiber som forhindrer støvmider, bakterier og svamp i at formere sig. Effekten er indbygget i fiberen og forsvinder ikke i vask.

Høie Optimal

Høie Optimal er en højkvalitets thermodyne fyldt med en speciel Clima-FILL polyester kanalfiber som absorberer fugtigheden 40% bedre end ved naturfiberen viskose. Thermodynen er meget blød og former sig ekstra godt omkring kroppen. Sommerdynen og helårsdyner er fremstillet med et enkelt lag, mens vinterdynen er fremstillet med to lag. Høies fiberdyner og fiberpuder hører til i topklassen blandt fiberprodukter – kvaliteten ligger langt over den, man kender fra billige mærker. Fordelen ved fiber er, at både dyner og puder kan maskinvaskes ved mindst 60 grader – og nogle kan endda tørretumbles. Lettere bliver det ikke! Se beskrivelsen for hvert enkelt produkt for at læse nærmere om vaskeanvisninger. Alt sengetøj fra Høie skal vaskes som der angives på vaskevejledningen. Når du skal vaske dit sengetøj skal du vende dit sengetøj om, så indersiden er udad. Har du købt krepp sengetøj skal de ikke stryges og det almindelige krympe look kommer efter vasken.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )