Høie

Høie startede sin produktion i Norge på en tekstilfabrik i Brekstad. Høie var det første firma, som forsynede Norge med sengetøj, der er færdigsyet i spændende farver og design. Inden Høie kom på markedet i Norge syede kvinderne selv deres sengetøj.

Høie har mere end 160 års erfaring indenfor produktion af sengetøj & pudebetræk og er kendt for sin høje kvalitet. Det meste af Høies produktion foregår i Norge på fabrikken i Brekstad.

HØIE ER KVALITETSTESTET

Alle Høie produkter er blevet certificeret efter standarden OEKO-TEX Standard 100, som er det førende sundhedsmærke for tekstiler. I Høie Krepp sengetøj er der konstrueret luftlommer, så der kommer ekstra cirkulation rundt om dynen, for at give ekstra komfort. Der anvendes ingen kemiske tilsætningsstoffer i produktionen. Derfor er Høie også anbefalet af Norges Astma- og Allergiforbund for deres allergivenlige sengetøj. Norske Høie har en helt unik forståelse for den skandinaviske, enkle stil. Høie har leveret det ene skønne design efter det andet. Mærket har derfor gennem mange år etableret et brand, som i dag er synonymt med høj kvalitet og god komfort. I dag er Høie et navn, vi alle kender.

VORES UDVALG FRA HØIE

De er måske mest kendt for det populære Krepp-sengesæt, som er vævet kvalitetssengetøj. I det vævede krepp kommer den ujævne struktur til udspil når sengetøjet bliver vasket. Vævet krepp er en gammel og meget eksklusiv måde at fremstille kreppet sengetøj på. Høie har også lavet en billigere udgave af krepp sengetøj, hvor de med en anden produktionsmetode får sengetøjet kreppet inden det bliver pakket. Dette sengetøj kaldes i daglig tale for ”bæk og bølge”. Høie står bag mange skønne sengesæt, men Høies sengetøj er kun en del af mærkets sortiment. Høie producerer også højkvalitets fiberdyner som er en god erstatning for dundyner. Hos Sejs Dyner forhandler vi også Høie dyner og puder i fiber kvalitet. Vores sortiment indeholder Høie Downfeel, Høie Allergo, Høie Optimal og en serie af svanemærkede dyner og hovedpuder.

Høie Allergo

Høie Allergo er markedets eneste fiberdyner og puder anbefalet af NAAF! (Norges Astma- og allergiforbund). Allergo dyner og puder, fås til børn og voksne. Produkterne er fyldt med Allerban® - antimide og antibakteriel polyesterfiber som forhindrer støvmider, bakterier og svamp i at formere sig. Effekten er indbygget i fiberen og forsvinder ikke i vask.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )