Høie voksen sengesæt

Det enkle, nordiske design passer perfekt ind i hjemmene i Norden, hvilket gør Høie til en helt naturlig del af vores sortiment her hos Sejs Dyner.

Høie har i mere end 150 år sat sit præg på det skandinaviske hjem, både i Sverige, Norge og Danmark. Det skyldes uden tvivl, at et sengesæt fra Høie er klassisk høj kvalitet. Høie sengesæt er det oplagte valg, hvis du sætter pris på tidløshed og behagelige materialer.

30 varer

Faldende orden
pr. side

Høie sengesæt med nordiske traditioner

Høie fremstiller sengesæt i mange forskellige kvaliteter, men herhjemme er de mest kendt for deres klassiske "bæk og bølge" sengesæt, som går under navnet Krepp. Det er uden sammenligning vores mest populære sengesæt, og derfor har vi samlet dem på én side, lige her,så du kan få overblik over alle favoritterne fra Høie. Høie fremstiller desuden en række sengesæt i bomuldssatin, der er ekstrafin bomuld. Disse kvaliteter er alle behandlet med Høie Easy Care, der får sengesættet til at krølle mindre og holde faconen bedst muligt, vask efter vask.

Easy Care-behandlede sengesæt er et godt alternativ til den klassisk Krepp-model, hvis du trænger til lidt fornyelse.
Alle sengesæt fra Høie kan vaskes på 60 grader og tørretumbles ved middel varme. Strygning er ikke nødvendigt, men det giver en dejlig følelse af nyvasket sengetøj, så det anbefaler vi naturligvis, hvis du virkelig vil mærke den skønne Høie-kvalitet.

Det mest populære sengesæt fra Høie, er uden tvivl deres Krepp sengesæt.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )