Jensen senge

Madrasser fra Jensen sætter liggekomfort i højsædet. De har udviklet et helt specielt zonesystem, der er unikt for Jensens madrasser. Det specielle zonesystem giver rigtig god støtte til hele kroppen.

Korsrygstøtte i Jensen senge i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse end hos andre madrasser.

Alle Softline topmadrasser fra Jensen er Svanemærket

Skønne senge fra Jensen

Jensen startede som møbelproducent i Norge tilbage i 1947, hvor madrasserne blev lavet af hestehår og bomuldsvat. På den front er der selvfølgelig sket rigtig meget med madrasserne, men ligesom dengang er målet i dag, at Jensen skal være synonymt med høj kvalitet. Det er denne vision der har givet Jensen sin position som et af de førende mærker indenfor moderne madrasser i Skandinavien.

Jensen producerer madrasser, man ligger godt på, men ikke nok med det. Madrasserne er også designmæssigt i top, hvilket Jensen flere gange har fået tildelt priser og anerkendelse for. En seng skal også være en fryd for øjet – typisk går der jo mange år, inden man skifter den ud igen. Med både liggekomfort og design i topklasse er Jensen det oplagte valg, når du skal vælge madras til din seng.

Vælg mellem springmadrasser, boxmadrasser, kontinentalsenge, elevationssenge og skønne topmadrasser.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )