Jensen® Ambassadør

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996, og er i dag en af Jensen mest anerkendte kollektioner.

Madrasserne i Ambassadør-serien findes både som springmadrasser, boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge, så du kan få nøjagtig den model, du drømmer om.

Alle Ambassadør-madrasser har Jensens originale 5-zoneindeling med Jensen Aloy pocketfjedre (12,5 cm). Aloy har en ekstra blød og lang skulderstøtte og indbygget korsrygstøtte for maksimal støtte og komfort.

Varer 1-24 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Jensen Ambassadør findes i tre typer

Springmadrassen er en rigtig lækker madras, der leveres i mange forskellige størrelser. Jensen anbefaler, at du tilkøber en Jensen topmadras,som f.eks. Jensen Softline I, hvis du vælger denne springmadras.

Boxmadrassen er en solid madras, der har en ekstra stærk træramme og indfalsede lameller. Vælger du en Ambassadør boxmadras følger der en Jensen Softline II topmadras med, så du får den skønneste nattesøvn med optimal trykaflastning. Madrassen kan desuden vælges i flere farver: antracit, beige og brun.

Ambassadør fås også som elevationsseng, hvor den har den kendte Jensen Aqtive I elevationsbund. Det er en rigtig luksusseng, du vil have glæde af længe. Har du først prøvet en elevationsseng vil du aldrig ønske dig andet igen.

Udover Ambassadør har Jensen tre andre madrasserier – Jensen First, Jensen Diplomat og Jensen Prestige.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )