Jensen® boxmadrasser

Norske Jensen® har produceret madrasser i mere end 60 år, og har dermed masser af erfaring med at levere kvalitetsmadrasser, man sover rigtig godt på. Alle boxmadrasser har to lag fjedre, der giver den bedst mulige liggekomfort. Samtidig har boxmadrasser fra Jensen, i modellerne Ambassadør, Prestige og Supreme de helt specielle Alloy® posefjedre, der giver en suveræn liggekomfort og støtte.

Jensen har flere forskellige madraskvaliteter, og indenfor boxmadrasser kan du vælge mellem alle fire Jensen-modeller: Diplomat, Ambassadør, Prestige og Supreme. Hver model udemærker sig ved en utrolig god kvalitet og en suveræn liggekomfort.

En boxmadras fra Jensen får en ekstra liggekomfort med en Jensen Topmadras, som du kan læse mere om her.

48 varer

Faldende orden
pr. side

Derfor skal du vælge en Jensen boxmadras

En boxmadras er et populært valg, når især de unge skal vælge seng, og det er med god grund. De lækre, tykke madrasser giver god komfort og skal stilen være helt enkel kan man nøjes med at montere ben på den, og således undlade den klassiske sengeramme.

En boxmadras fra Jensen sikrer din nattesøvn med en helt speciel madras, der er inddelt i Jensen madrassers patenterede 5-zone komfortsystem. Dette system sikrer, at man altid ligger perfekt og ergonomisk korrekt. En boxmadras vil altid sikre dig den bedste liggekomfort, da der er to lag fjedre i alle boksmadrasser. Vil du have nattesøvn i topkvalitet er en boxmadras fra Jensen altså et oplagt valg.

Alle Jensens fjedersystemer har 15 års garanti mod fjederbrud.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )