Jensen® Diplomat

Diplomat fra Jensen er en klassisk og populær madras, der har Jensens originale zoneinddelte pocket fjedersystem. Det er den specielle Jensen 5-zoneinddeling, der er kendetegnet ved at have 5 forskellige zoner, der gør, du ligger helt rigtigt om natten – uanset hvordan du foretrækker at ligge.

Diplomat-modellerne fås både som springmadrasser, boxmadrasser og kontinentalsenge, så du kan finde din drømmeseng i netop denne serie.

Varer 1-24 af 42

Faldende orden
Side
pr. side

Miniguide: Jensen Diplomat madrasser

Springmadrassen i Jensen Diplomat-serien har 12,5 cm høje fjedre og er polstret med 3cm Cellex skum. Jensen anbefaler, at du tilkøber en Jensen topmadras,som f.eks. Softline I, hvis du vælger denne springmadras.

Boxmadrassen er med 12,5 cm høje pocketfjedre i øverste lag, og 7cm pocketfjedre i nederste lag. Ekstra kraftig ramme, men indfalsede lameller, og ikke lameller der er skudt op i rammen med klammer. Topmadrassen, der følger med er Jensens Softline I topmadras.

Kontinentalsengen er opbygget med pocket on pocket teknologi med pocketfjedre i underrammen, og også indfalsede lameller. Vælger du denne model følger der en Jensen Softline I topmadras med.

Ud over Diplomat har Jensen tre andre madrasser – Jensen First, Jensen Ambassadør og Jensen Prestige.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )