Jensen® Elevationssenge

Jensen står for høj kvalitet, hvilket både kan ses og mærkes på deres lækre madrasser og senge. Med mere end 60 års erfaring indenfor madrasser producerer Jensen flere forskellige typer senge, bl.a. de populære elevationssenge.

Liggekomforten har altid været det mest centrale i en Jensen madras, og det gælder naturligvis også i en elevationsseng. En Jensen elevationsseng leveres både med en skøn Jensen madras, en god topmadras og smarte ben – alt sammen i den lækre kvalitet, der kendetegner mærket.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Om Jensen elevationssenge

Det er ikke kun liggekomforten der er i top, for Jensens elevationssenge er også en fryd for øjet. Designet er enkelt og lækkert, og vil passe i ethvert soveværelse. En elevationsseng fra Jensen er med andre ord den perfekte helhedsoplevelse, uanset hvilken af modellerne, du vælger.

Alle Jensens fjedersystemer har 15 års garanti mod fjederbrud, og det gælder selvfølgelig også de madrasser, der følger med din Jensen elevationsseng.

Har du allerede en Jensen elevationsbund, så kan den kombineres med alle springmadrasser fra Jensen, da alle Jensen springmadrasser egner sig til elevation. Husk vi har også andre elevationssenge fra andre kvalitetsproducenter under voresElevationsseng oversigt.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.