Jensen® kontinentalsenge

En Jensen kontinentalseng er en komplet seng med liggekomfort i verdensklasse. Jensen Continental er med andre ord en rigtig luksusseng, og det kan man tydeligt se og mærke på den.

Med tre forskellige fjederniveauer og forskellige hårdheder, kan du finde den kontinentalseng der passer lige netop til dig. Når du bestiller en kontinental dobbeltseng kan du selvfølgelig vælge forskellige hårdheder på de to madrasser – Jensen ved nemlig godt, at vi alle sammen er forskellige, og at vi derfor kan have behov for forskellige madrasser for at sove godt.

Værd at vide om kontinentalsenge fra Jensen

Jensens kontinentalsenge kommer med topmadras og ben, der selvfølgelig er i samme høje kvalitet som de øvrige Jensen-produkter. Glæd dig over en samlet pakke, der lever op til alle dine forventninger.

Du kan også vælge at tilkøbe en anden Jensen topmadras, hvis du foretrækker en af de øvrige modeller.

Vælg en Jensen kontinentalseng, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af din nattesøvn – Jensen leverer nemlig senge i verdensklasse.

Alle Jensens fjedersystemer har 15 års garanti mod fjederbrud.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.