Jensen® topmadrasser

Den norske madrasproducent Jensen står for topmadrasser i høj kvalitet.

Med mere end 60 års erfaring i branchen ved Jensen godt, hvad der sikrer din gode nattesøvn, og deres topmadrasser er bestemt en del af opskriften.

En topmadras har til opgave at fordele din vægt hensigtsmæssigt, så du sover bedst muligt og undgår ryg- og muskelsmerter.

Derfor bør kvalitet være dit nøgleord, når du skal vælge topmadras. Den rigtige topmadras kan i sandhed gøre en forskel for din søvn.

Softline topmadrasser fra Jensen er Svanemærket.  
Alle betræk til topmadrasser kan vaskes ved 60 ºC, undtagen TempSmart™, som kan vaskes ved 40 ºC. Lynlåsene er skjult. Ved vask anbefales det at betrækket deles i to og hver del vaskes separat.

10 varer

Faldende orden
pr. side

Det særlige ved Jensen topmadrasser

En topmadras fra Jensen er med til at give den sidste ekstra komfort og luksus til din seng. Du finder fire forskellige topmadrasser, der har hver sin form for indlæg og befinder sig i hver sin prisklasse. Alle Jensens topmadrasser har betræk, der er fuldt aftageligt og vaskbart ved 60 grader, så det er lige til at vaske, når du synes det er nødvendigt. Du kan få alle topmadrasserne i mange forskellige størrelser, så den passer nøjagtigt til din seng.

Læs mere om de forskellige topmadrasser: Softline I, Softline II, Softline III, Tempsmart, Optima og split-topmadrasser til elevationssenge. Hos Sejs Dyner finder du én,der passer til din seng og til dig.

Topmadrasbetrækkene er delelige, aftagelige og kan vaskes. Alle Jensens topmadrasser kan vaskes på 60˚C. 

Vær opmærksom på den angivne størrelse på vaskemaskinens tromle. Betrækkene består af fibre af høj kvalitet, som dræner store mængder vand, og kan medføre overophedning og krympning, hvis maskinen er for lille. 

Vi anbefaler vask på renseri, hvis du er i tvivl om maskinens tromle er stor nok.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )