Jensen topmadrasser

Den norske madrasproducent Jensen står for topmadrasser i høj kvalitet.

Med mere end 60 års erfaring i branchen ved Jensen godt, hvad der sikrer din gode nattesøvn, og deres topmadrasser er bestemt en del af opskriften.

En topmadras har til opgave at fordele din vægt hensigtsmæssigt, så du sover bedst muligt og undgår ryg- og muskelsmerter.

Derfor bør kvalitet være dit nøgleord, når du skal vælge topmadras. Den rigtige topmadras kan i sandhed gøre en forskel for din søvn.

Det særlige ved Jensen topmadrasser

En topmadras fra Jensen er med til at give den sidste ekstra komfort og luksus til din seng. Du finder fire forskellige topmadrasser, der har hver sin form for indlæg og befinder sig i hver sin prisklasse. Alle Jensens topmadrasser har betræk, der er fuldt aftageligt og vaskbart ved 60 grader, så det er lige til at vaske, når du synes det er nødvendigt. Du kan få alle topmadrasserne i mange forskellige størrelser, så den passer nøjagtigt til din seng.

Læs mere om de forskellige topmadrasser: Softline I, Softline II, Softline III, Jensen Tempsmart og split-topmadrasser til elevationssenge. Hos Sejs Dyner finder du én,der passer til din seng og til dig.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.