Juna sengesæt

Juna er dansk interiørdesign med stærke Skandinaviske rødder.

Boligtekstilerne er både klassiske og moderne i linje med tiden, skabt ud fra en designproces der sikrer Juna filosofien omkring høj kvalitet og øje for detaljen.

18 varer

Faldende orden
pr. side

Historien bag JUNA

JUNA er et idealistisk og visionært dansk tekstilmærke med en både farverig og ansvarlig historie, der går tilbage til 1972, hvor Niels Junager grundlagde en mindre tekstilimport i Odense. JUNAs produktsortiment består af produkter til soveværelset, badeværelset og garderoben. Og allerede fra begyndelsen havde JUNA emner som genanvendelse, økologi og ansvarlig brug af vores fælles ressourcer som en aktiv del af brandet.

Det hele startede med Niels Junagers passion for boligtekstiler. Under navnet JUNA importerede han metervarer af god kvalitet, der fra den lille fynske virksomhed blev solgt til tekstilforhandlere rundt omkring i Danmark. Få år senere blev JUNA distributør på det danske marked af det finske sengetøjsmærke Finlayson, der producerede sengesæt af høj kvalitet.

En ansvarlig brandfilosofi

JUNA har altid vist omtanke for miljøet og værdikæden omkring produktionen af JUNAs produkter. Det samme gælder de mennesker, der både fremstiller og forhandler JUNA. Det ligger dybt i JUNAs brandfilosofi at være ansvarlig. Og herunder er det også et ideal, at værdi bliver skabt i et godt forhold til samarbejdspartnere. Derfor har høj service altid været afgørende for JUNAs forhold til både produktionen og alle forhandlerled.

Omtanke for miljø og mennesker

Ansvarlighed med omtanke over for miljø og mennesker og fokus på at minimere aftrykket på det landskab og den natur, der ligger til grund for vores eksistens.

JUNAs stærke holdning til bæredygtighed ligger helt inde i de dybeste rødder. Det har altid været vigtigt for JUNA at producere produkter på en ansvarlig måde – både for mennesker og miljøet.

Derfor er de fleste JUNA-produkter lavet af 100% økologisk bomuld, der både er OEKO-TEX®-mærket og GOTS-certificeret – skabt med intentionen om at være sanseligt, behageligt og ansvarligt produceret, så du trygt kan lægge dig til ro hver aften og drømme uendelige drømme med god samvittighed. 

Gør livet smukkere, blødere, mere farverigt og sjovere

JUNA handler også om glæden ved at omgive sig med tekstiler, der gør livet smukkere, blødere, mere farverigt og sjovere. Tag for eksempel Bæk&Bølge, der er JUNAs moderne sengetøjsklassiker med rødder tilbage i en gammel, klassisk vævemåde. Den økologiske serie med den ikoniske vaflede kvalitet gør det nemt at dyrke den gode søvn og designet fornyes løbende med nye trendfarver, der smukt og kreativt tænkes ind i den nordiske indretning som legesygt supplement til det hvide og grå, vi ofte omgiver os med.

Derfor er farver og mønstre en stor del af JUNA, da det ofte er med til at give både sengetøjet og resten af sortimentet en hyggelig og uhøjtidelig følelse. Med Bæk&Bølge-serien er der noget velkendt over de klassiske ternede og stribede vævninger, der sæson efter sæson fortolkes i en moderne farvepalette. Og netop kombinationen af det nostalgiske og nyskabende er med til at give en unik og glad stemning i indretningen. For det er i bund og grund det JUNA handler om. Ro og balance. Leg og glæde.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )