Kneer

Når vi taler om stræklagner og kvalitet, er der ingen der kommer i nærheden af Kneer og de stræklagner, der kommer derfra.

Kneer er et tysk familiejet firma, der i årtider har fremstillet stræklagner i en meget høj kvalitet, mange størrelser og mange farver.

Et Kneer stræklagen har livstidsgaranti på elastikken. Det vil sige at lagnet bliver slidt før elastikken, og det har næste altid været et problem for mange mennesker at elastikken på stræklagnet, mister sin elastistitet.

Kneer fremstiller forskellige kvaliteter indenfor stræklagner, og de fremstiller endda også stræklagner til topmadrasser, vandsengsmadrasser og stræklagner med temperaturregulering på den ene side, og varme på den anden side.

Kneer er bare topkvalitet i stræklagner

6 varer

Faldende orden
pr. side

TYSK TOPKVALITET

Når vi taler som Keer stræklagner, taler vi om stræklagner i topkvalitet. Kneer lagner er fremstillet på deres egen tyske fabrik, og kommer i rigtigt mange størrelser og kommer i en farvepalette på hele 44 farver, så vi kan godt love at der også findes en farve der passer til dig.

LIVSTIDSGARANTI

Kneer stræklagner, har som den eneste producent af stræklagner, livstidsgaranti på elastikken.
Selve elastikken er en kraftig elastik, der er maskinsyet fast i lagnet, så lagnet ikke pludselig mister sin facon, og med livstidsgarantien, er det en garanti om at selve lagnet giver op, før elastikken gør det.

Syet i overstørrelse

Kneer stræklagner er syet i "overstørrelse", hvilket vil sige at du aldrig vil komme ud for den "græske bue" for enden af din madras, hvilket du ofte kommer ud for, med billigere lagner. Det vil sige at lagnet, også efter vask, beholder formen, og stadig dækker hele din madras.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )