Lama

Med en sikker fornemmelse for både fortid og nutid har Lama bragt det danske håndværk til nye højder.

Med Lama får du en drømmeseng med unikke egenskaber, der giver individuel støtte og komfort.

Med Lamas sengeserier har du mulighed for at få en seng, der matcher dine behov. Vælg en seng, der omfavner din krop og giver dig unik støtte og komfort.

Lama er lig dansk håndværk af højeste kvalitet og har været det siden 1939. De høje krav og traditioner er ført videre gennem generationer og danner i dag grundlaget for en god nats søvn.

Lama hos Sejsdyner

Hos Sejsdyner går vi meget op i altid at have Boxmadrasser, Kontinentalsenge, Elevationssenge i en sublim kvalitet fra anerkendte producenter i branchen. Vi udvælger meget nøje vores producenter, så du er sikret altid at få den bedste kvalitet. Du kan derfor finde et stort sortiment af kvalitetsprodukter fra den anerkendte producent Lama. Denne producent er kendt for sine høje standarter og deres lækre serier af produkter: First, Family, Premium. Du finder disse tre kvalitetsniveauer i både deres Boxmadrasser, Kontinentalsenge og Elevationssenge.

Lama First

Lama First er en serie af dansk håndværk med gode egenskaber. Lama First er elegante senge, som er udstyret med 5-zonede pocketfjedre, som giver dig et komfortlag i purskum. Dette giver god støtte, som giver dig de bedste forudsætninger for at sove dejligt. Du skal vælge denne type seng, hvis du foretrækker en klassisk og elegant seng.

Lama Familiy

Lama Family giver dig en flot polstret seng med unikt flex+ skum. Det giver dig en enestående balance mellem åndbarhed og smidighed. Du vil få en individuel støtte, som kan aflaste dig uden temperatursvingninger. Du skal vælge denne seng, hvis du vil have en vægtløs fornemmelse.

Lama premium

Lama Premium giver dig et håndværk i højeste niveau. Det er den perfekte kombination af flex+ skum og sense+fjedre. De er specielt designet til at kunne tilpasse sig din krop. Det gør sengen smidig og åndbar. Denne type seng giver dig mere støtte til både din skulder og din lænd end andre typer af senge kan give dig.

Lama Topmadrasser

Lama laver ikke kun sengesystemer. De leverer også topmadrasser i et andet kvalitetsniveau end normale topmadrasser. Topmadrasser er undervurderet, når det kommer til sengekomforten. Har du købt en dyr seng, vil det være ærgerligt, at skulle skifte den ud igen efter et par år grundet slitage. Derfor er det godt at skaffe dig selv en topmadras til din seng. Du lægger den ovenpå din seng, for at beskytte den madras, som ligger under topmadrassen. Den vil kunne beskytte din seng i mange år frem og sørge for, at du ikke skal skifte den.

Lama Boxmadrasser

Lama designer også boxmadrasser i den højeste kvalitet, der giver dig en høj komfort og en behagelig trivsel. Får du ikke den rigtige søvn, kan du mangle energi og have svært ved at fungere optimalt. Derfor er det godt for dig at investere i en ordentlig seng. Vi udvælger meget nøje, hvilke typer af boxmadrasser, som vi vil have i vores sortiment. Derfor er vi meget stolte af at have boxmadrasser fra kvalitetsbevidste Lama.

Lama Kontinentalseng

Hos Sejsdyner er vi vilde med kontinentalsenge. Det er 3 lag af komfort, som ingen anden seng har. Det er tydeligt at mærke forskellen på Lama kontinentalsenge, som giver dig en uovertruffen nattesøvn. Du kan finde Lama kontinentalsenge i varianterne First, Family og Premium udgaver. Du kan derfor lægge dig trygt til at sove i høj komfort og luksus. Du vil vågne veludhvilet i vores kontinentalsenge fra Lama.

Lama Elevationssenge

Vil du gerne have en seng med mulighed for at kunne løfte hovedgærdet på din seng? Oplev ultimativ komfort med vores store sortiment af elevationssenge fra Lama. Du kan vælge imellem vores elevationssenge fra Lama i varianterne First, Family og Premium. De kan give dig den bedste mulighed for en behagelig aften i sengen med din bog eller en god film. Lamas elevationssenge giver dig mulighed for at løfte hovedgærdet, så du kan sidde komfortabelt oprejst.

Brug for råd og vejledning?

Har du brug for vejledning til, hvilken type seng du bør vælge? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, for at få råd og vejledning. Vi har mange års erfaring i branchen og kan give dig en god vejledning til, hvilke produkter som matcher dine behov.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )