Lama Boxmadrasser

Lama Family bringer fornyelse til Lama's velkendte håndværk polstret med purskum, der giver en unik balance mellem åndbarhed og smidighed.

Til dig, der foretrækker en vægtløs fornemmelse.

Lama Premium tager det gode håndværk til højeste niveau polstret med flex+ og det unikke sense+™ fjedersystem for en omfavnende fornemmelse.

Til dig, der ønsker skræddersyet komfort og mere støtte til skulder og lænd.

16 varer

Faldende orden
pr. side

Lama Boxmadrasser hos Sejsdyner

Hos Sejsdyner finder du et bredt udvalg af boxmadrasser i en høj kvalitet fra Lama til gode priser. Vil du gerne vågne veludhvilet om morgenen? Vores udvalg af boxmadrasser fra Lama indebærer senge fra Lama First, Lama Family og Lama Premium. De forskellige prisklasser afspejler de forskellige niveauer af kvalitet. Derfor indeholder premium versionen en lang række eksklusive ingredienser end både First og Family versionen. Sengen er det bedste fundament for en god lang nattesøvn, hvor du kan ligge komfortabelt og få den mest optimale støtte.

Hvilken hårdhed skal din boxmadras fra Lama have?

En boxmadras er et nemt valg, hvis du gerne vil have en fleksibel løsning. Med en boxmadras fra Lama, kan du sammensætte dem med dit eget valg af bordben. Du kan nøjes med at have boxmadrassen for sig eller sætte den ind i en ramme. En af de største fordele ved en boxmadras er, at du kan gemme mange af dine ting væk under den. Du kan også selv vælge, netop den type hårdhed du ønsker på din madras. Deler du sengen med en, behøver du ikke også at dele hårdheden på madrassen. Det er en anden fordel ved at have en boxmadras fremfor mange andre typer af senge. Du kan også finde en topmadras, som dækker begge madrasserne. På den måde vil der aldrig være nogle af jer, som ligger i revnen.

Sådan vælger du den rette boxmadras fra Lama

Det er ikke altid nemt, at finde den rigtige seng og det bliver ikke lettere at træffe valget af madras. En af fordelene ved en boxmadras er, at der ikke samler sig samme mængde af fugt under sengen, som med mange andre. Har du det varmt i sengen i løbet af aftenen, så vil denne seng kunne tørre hurtigere end andre typer af senge.

Undgå fugt på din boxmadras fra Lama

Hvis du gerne vil undgå fugt i din seng, så er der nogle ting, som du kan gøre brug af. Du kan som en god fingerregel altid sørge for, at ligge din dyne er skubbet til side, så sengen kan affugte sig selv. Du bør modsat dine rutiner, lade være med at redde din seng. Hvis du reder din seng, kommer du til at, ligge dynen ovenpå sengen, som et låg og lukker fugten inde. Det er vigtigt at din seng kan ventilere og udskille den fugt, som vi udskiller i løbet af natten. Når du har foldet dynen til side, kan du for at øge ventilationen, åbne en dør eller et vindue. Dette forhindrer dig også i at få samlet en masse husstøvmider i løbet af natten.

Vedligeholdelse af boxmadrasser fra Lama

Er du i tvivl om, hvordan du kan vedligeholde din boxmadras? Uanset, hvilken type seng du har, så bør du investere i en topmadras. Disse kan være med til at forlænge holdbarheden på stort set alle typer af senge. Denne topmadras vil kunne absorbere den fugt, som du udskiller i løbet af natten. På stort set alle typer af topmadrasser, vil du kunne afmontere sengebetrækket og vaske det. Mange eksperter anbefaler at du rengør din topmadras hver 2. eller 3. måned, for at slippe for husstøvmider.

Vend din boxmadras for at forlænge holdbarheden

Hvis du gerne vil spare penge på en topmadras, kan du forlænge holdbarheden ved at vende den. Din topmadras vil forme sig efter din krop og det kan derfor være en god ide, at vende den om så du ikke slider den ene side op, men derimod fordeler det.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )