Lama Elevationssenge

Lama Family
bringer fornyelse til Lama's velkendte håndværk polstret med purskum, der giver en unik balance mellem åndbarhed og smidighed.
Til dig, der foretrækker en vægtløs fornemmelse.

Lama Premium
tager det gode håndværk til højeste niveau polstret med flex+ og det unikke sense+
™ fjedersystem for en omfavnende fornemmelse.
Til dig, der ønsker skræddersyet komfort og mere støtte til skulder og lænd.

24 varer

Faldende orden
pr. side

Lama Elevationssenge hos Sejsdyner

Det er ikke altid let at vælge den rette seng. Derfor har vi samlet en lang række elevationssenge fra det kvalitetsbevidste mærke Lama i serierne Lama Family og Lama premium. I vores sortiment af elevationssenge finder du trykaflastende senge i et elegant design. Disse senge er fleksible og giver dig mulighed for, at kunne sidde/ligge, som du har brug for. For nogle er det vigtigt, at kunne øge blodomløbet i deres ben. For disse mennesker er det vigtigt at kunne ligge med benet op om natten. Derfor vil en elevationsseng fra Lama være god til dem.

Elevationssenge i serierne First, Family og Premium

Hos Sejsdyner kan du finde elevationssenge fra Lama i mange forskellige varianter, herunder Lama First, Lama Family, Lama Premium til fordelagtige priser.

 

Elevationssenge Family

Med en elevationsseng fra Lama, får du alt den støtte og komfort, som du kan få brug for. Vælger du eksempelvis en elevationsseng fra Lama i serien Family, så kan du også selv vælge materialet i din topmadras. Du kan vælge imellem Latex eller Ergo+. Bunden på disse senge er udstyre med 28 lameller, der fordeler vægten på en effektiv måde. Du kan styre sengen med en fjernbetjening, der er trådløs. På den måde skal du ikke løfte dig fra sengen, for at finde din fjernbetjening.

Elevationsseng Premium

Vælger du en elevationsseng i premium udgaven fra Lama, kan du være sikker på at komfort er hovedingrediensen. Har du dårlig ryg og brug for ekstra støtte, kan du selv indstille højden på ryglænet. Denne type seng er trykaflastende og giver dig et dejligt underlag, som støtter din krop, på de helt rigtige steder.

Beskyt din elevationsseng med en topmadras

Hvis du gerne vil beskytte din seng mod slitage, så kan du med fordel anskaffe dig en topmadras. Bruger du en topmadras, vil denne tage imod fugt og slid. Du kan vende topmadrassen hver 3. måned, så du kan mindske slid på din madras. Du kan også tage betrækket af din topmadras, så det er let at holde din topmadras ren.

Brug for hjælp til valg af seng fra Lama?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type elevationsseng, som vil passe bedst til dig, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi gør meget ud af at kunne vejlede og rådgive vores kunder. På den måde kan du være sikker på at få netop den type seng, som matcher til netop dine behov i eksklusive materialer, som er let at vedligeholde.  Vi har altid gode priser på vores senge, dyner og hovedpuder, så du med sikkerhed kan finde præcis det du mangler.

 

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )