Lama Topmadrasser

Forstærk sengens komfort med en blød og støttende topmadras. En topmadras vil forlænge sengens levetid og sikre en sund nattesøvn. Lama fremstiller forskellige topmadrasser, så vi er sikre på at du kan finde din helt egen LAMA topmadras, og få den optimale komfort i sengen.

11 varer

Faldende orden
pr. side

Lama Topmadrasser hos Sejsdyner

Hos Sejsdyner går meget op i kvaliteten på vores Topmadrasser, Skummadrasser, Latexmadrasser, Rullemadrasser og meget mere. Vi udvælger meget nøje de leverandører, som vi har i vores sortiment. Derfor er vi stolte af at have Lama, som en del i vores sortiment. Denne kvalitetsbevidste producent laver eksklusive senge og topmadrasser, som giver dig komfort og en god nattesøvn. Man sveder i gennemsnit mellem 2-5 dl pr. nat. Derfor er det godt at have en topmadras til at beskytte madrassen på din seng. Det vil kunne forlænge holdbarheden på sengen, hvis du beskytter den med en topmadras i god kvalitet. Det er ikke kun holdbarheden på din seng, der vil gavne af en topmadras. Du vil også få gavn af en topmadras, fordi den giver dig en ekstra komfort, som du ikke får på andre måder.

Lama Cool topmadras med Latex

Hos Sejsdyner kan du blandt andet finde topmadrasser fra Lama i varianten Cool, der er designet med Latex. Denne type topmadras er zoneinddelt med 50 mm latexkerne. Køber du denne type topmadras vil du få glæde af at have et indbygget temperaturregulerende betræk med naturlatex i kernen. Dette vil sikre dig en god ventilation og en uovertruffen komfort med en kant i 3D mesh.

Lama Cool topmadras med Visco

Der findes mange former for indhold i topmadrasser. Hvis du ikke vil have en topmadras i latex, så kan du også vælge topmadrasser med Visco fra Lama. Hos Sejsdyner kan du finde topmadrasser med 50mm trykaflastende skum og temperaturregulerende betræk. Dette giver dig en god måde at få en god nattesøvn.

Lama Cool topmadras med Ergo

Vi har topmadrasser med en 50mm kerne af Ergo+ Skum. Denne type kerne giver dig en blød struktur, der yder komforten og sørger for at du vil kunne koble helt af inden du skal sove. Derudover vil du også kunne få ventilerende betræk.

Hvorfor bruge en topmadras?

Topmadrasser er lavet på mange forskellige kerner. De mest normale er latex og Celsius Skum. Hos Sejs Dyner har vi stort udvalg af Latex, polyether, celcius og mange andre. Fordelene ved latex som fyld er at det er allergivenligt, elastisk, åndbart og har en lang holdbarhed uden at det falder sammen. Når du sover med en topmadras af latex, vil den skubbe tilbage afhængig af hvor meget vægt der bliver lagt på den. Samtidig tilpasser den sig til lige præcis din kropsvægt. Fordelene ved Celsius Skum er at det er trykaflastende og kan mindske dine bevægelser i løbet af natten samtidig med at det tilpasser sig din soveposition. Når du køber en topmadras af Celsius Skum vil skummen lade dig synke ned, der hvor du trykker mest. Dette vil i de fleste tilfælde være dine trykpunkter, som nakke, skuldre og lænd. Det latex, vi bruger i vores madrasser er udelukkende naturlatex, som er fremstillet af naturlige materialer.

Beskyt din seng med en topmadras

Hvis du vil have det optimale ud af din topmadras, bør du vaske betrækket årligt for at rydde ud i alt, den har optaget gennem de mange nætter. Størstedelen af vores topmadrasser har aftageligt betræk, som kan vaskes på normal vask ved 60 grader.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )