LaPur

LaPur madrassen og topmadrassen yder den perfekte støtte til alle personer, store som små. Med fem hårdheder at vælge i mellem vil der altid være en hårdhed til netop dig.

LaPur betrækket kan tages af og vaskes, og er modstandsdygtigt overfor mikroorganismer.

LaPur madrasser og topmadrasser er uden fjedre i traditionel forstand, men skummet er formstøbt med "skumfjedre". Klik på madrasserne og se hvordan madrassen er bygget op.

5 varer

Faldende orden
pr. side

LaPur

Hos Sejsdyner kan du finde et stort udvalg fra det anerkendte brand LaPur. De har specialiseret sig i at lave kvalitets madrasser, som er blevet til nogle af de bedste på markedet. Du kan få madrasserne i fem forskellige hårdhedsgrader og længder. Hos Sejsdyner vælger vi kun mærker, som er indbegrebet af kvalitet med moderne designs. Derfor har vi et bredt sortiment af Lapur, som har meget høje krav til deres kvalitet.

LaPur Madrasser

Madrasserne fra LaPur er fremstillet i tubeformet skum, der gør det muligt at have 5 forskellige hårdheder i deres madrasser. Madrasser indeholder et forskudt system, som giver dig støtte til de udsatte områder på din krop. Madrasserne fås også i en lang række forskellige mål, som gør det muligt for dig at finde præcis den madras, der passer dig bedst.

LaPur springmadras

En springmadras er kendetegnet ved sin fleksibilitet, hvilket giver dig rig mulighed for at bruge den i flere forskellige sammenhænge og senge konstellationer. Den kan forlænge levetiden på din seng, så den ikke bliver slidt helt ned. I stedet for at skifte din seng kan du skifte din springmadras med en madras fra LaPur. Kernen i deres springmadrasser består af tubeformet skum, som giver affjedring ligesom en springmadras, men er fremstillet i en helstøbt form. Dette fremmer muligheden for at kunne ligge godt i rigtigt mange år.

God cirkulation med LaPur

Det er ikke alle der ved om de har et sundt sengemiljø. Langt størstedelen af boxmadrasserne, der er tilgængelige på markedet har en utrolig dårlig luftcirkulation. Derfor har vi hos Sejsdyner samlet et stort udvalg af madrasser, der har en sund udluftning. Auping springmadrasser er luftige og giver en konstant luftcirkulation.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )