Nordic Weaving

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, som designer og producerer livsstilsprodukter i tidløst design og eksklusive kvaliteter.

Deres rødder er dybt forankret i Nordisk Tekstil Væveri fra 1874, hvorfra de har opnået værdifuld viden og erfaring inden for kvalitetstekstiler. Et fundament der gør, at de i dag kan tilbyde et sortiment af produkter som alle afspejler den bedste komfort og som bidrager til vores kunders velvære.

OM NORDIC WEAVING

Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed, som designer og producerer livsstilsprodukter i tidløst design og eksklusive kvaliteter.

Deres rødder er dybt forankret i Nordisk Tekstil Væveri fra 1874, hvorfra de har opnået værdifuld viden og erfaring inden for kvalitetstekstiler.

Et fundament der gør, at de i dag kan tilbyde et sortiment af produkter som alle afspejler den bedste komfort og som bidrager til deres kunders velvære.

VISIONEN FRA NORDIC WEAVING

Firmaet ønsker at være et anerkendt, eksklusivt nordisk brand, som designer og producerer kvalitetsprodukter i livsstilskategorien.

Deres vision er at skabe en øget efterspørgsel på tidløse designs og holdbare kvaliteter, som bidrager til vores kunders selvforkælelse og velvære.

NORDIC WEAVING's MISSION

Vi ønsker at skabe awareness omkring vores eksistens gennem vidensdeling og formidling af produkternes kvalitet, egenskaber og holdbarhed.

Der lægges vægt på en suveræn oplevelse af såvel produkt som kunderejse. Vi prioriterer ansvarlighed over for miljø, mennesker og dyrevelfærd gennem hele vores virke.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )