Nordlux®

Design for the people
Sådan lyder den nye vision for Nordlux®.

Det er ganske enkelt: De vil skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og i en kvalitet, som holder – år efter år.

Fedt design er nemlig ikke forbeholdt de få. Tværtimod.

Deres stilsikre produkter inviterer alle med, og giver den brede befolkning mulighed for at blive designere i eget hjem. Målet er klart: De vil være den foretrukne leverandør til konsumentmarkedet. Altid.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Lamper til soveværelset

I soveværelset spiller belysningen en stor rolle i vores hverdag. Belysningen i soveværelset er ikke kun vigtigt når du skal læse en bog inden du går i seng. Det er også vigtigt at have den rigtige belysning i soveværelset når du skal op om morgen. Der er ingen, der vil have et skarpt og stærkt lys i soveværelset. Her er det mest normale at have en hyggelig belysning, som kan skabe en hyggelig atmosfære, som kan få dig til at slappe af. Derfor kan du hos Sejsdyner finde et stort sortiment af både bordlamper og lamper til væggen, som kan give en hyggelig belysning i dit soveværelse. Vores lamper finder du i stilrene farver, som sort, hvid og krom.

Forskellige former for belysning

Vi har alle forskellige opfattelser af hvad en hyggelig belysning er. Derfor ved alle også at belysningen spiller en stor rolle. Lys er nemlig ikke bare lys, de er med til at skabe en stemning. Hos Sejsdyner har vi et bredt sortiment af indendørslamper fra Nordlux. Vi gør en dyd ud af at holde os opdateret på vores kunders behov. Find de perfekte sengelamper til dit sengebord.

Væglamper med LED pære

Væglamper kan tænkes ind mange steder i boligen, men soveværelset vil være det perfekte sted. Mange har væglamper i soveværelset på hver side af sengen. På den måde kan du udnytte alt bordplads på dine sengeborde i stedet for at have en bordlampe stående på dem. Alle vores væglamper fra Nordlux er udstyret med LED pære, som kan spare dig for meget strøm og energi. LED pærerne kan du få med en hyggelig og hjemlig atmosfære. En god huskeregel, til dine væglamper i soveværelset er at montere dem 1 meter over gulvet. Har du en elevationsseng, så kan du med fordel opsætte en væglampe med flexarm, så du kan bruge den når din seng er oprejst. Det vil være en god ide at anskaffe dig en væglampe med et fleksibelt lampehoved, så du kan rette lyset derhen, hvor du har brug for det.

Bordlamper

Hos Sejsdyner har vi sengelamper fra Nordens førende producent af indendørs belysning. Vi tilbyder et bredt sortiment af indendørslamper, som du kan bruge både til væggen og på bordet. Nordlux har mere end 40 års erfaring, og de sætter en ære i at være på forkant med design og den teknologiske udvikling. Nordlux følger med i udviklingen inden for LED teknologien, så de hele tiden er opdateret, hvis der sker ændringer og forbedringer af LED pærer, som bruges i deres designs.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )