Paradies®

I 160 år har Paradies arbejdet uophørligt for at fremme forskning og forbedre din livskvalitet gennem dyner, puder, madrasser.

Paradies søger konstant nye måder at fremme sund søvn på. Deres laboratorier gør det muligt at simulere virkelige scenarier.

Paradies er altid et skridt foran konkurrenterne, fordi de investerer tid i, at forske og udvikle i samarbejde med deres laboratorier.

Der er meget mere til Paradies end avancerede førsteklasses produkter.

Paradies har også en corporate filosofi, der er dybt engageret i at opfylde de grundlæggende behov hos mennesker.

3 varer

Faldende orden
pr. side

Paradies Rullemadras

Vi går op i komfort og kvalitet. Derfor består vores udvalg af blandt andet rullemadrassen med den kølende overflade fra Paradies. Rullemadrassen har en kølende overside og ventilerende underside. Derfor er denne egnet specielt godt til sommervejret og de varme nætter. Du bestemmer selv om rullemadrassen, skal være kølende eller ventilerende. Paradies Softcell Cool er lavet på et innovativt, aktivt tekstilfiber materiale med små mikrokapsler, der reagerer på skiftende temperaturer, ved at ændre sin form fra fast til flydende og ligeså modsat. Så snart der er en stigning i din kropstemperatur, eller i rummet, optager kapslerne den ekstra varme. Resultatet er en aktiv kølende madras. Med en rullemadras fra Paradies vil du opnå et senge-klima, som ikke alene er mærkbart køligere, men ganske enkelt er godt for din søvn.

Paradies Hovedpude

Hos Sejsdyner fører vi de bedste produkter til dit soveværelse og derfor har vi selvfølgelig valgt Softy Cool fra Paradies. Denne hovedpude vil få dig til at sove som en baby. Det er en fiber pude med en indbygget kølende effekt, der vil gøre dine nætter til ren luksus. Den er lavet af et innovativt, aktivt tekstilfiber materiale, der er meget velegnet til de lune sommernætter. Materialet er lavet af små mikrokapsler, der består af en aktiv gele, som reagerer på temperaturudsving. Geleen kan ændre form fra flydende til fast og omvendt. Der er via en lynlås i siden, mulighed for at justere mængden af fyld, så den passer 100% til dig. Puden er fremstillet fra de bedste fibre og giver dig køling på den ene side, og almindelig bomuld på den anden side. Puden er vaskbar ved 60 grader og er Oeko-TEX 100 mærket, så du får den reneste kvalitet. Puden er betrukket med 100% bomuld og er fri for skadelige kemikalier.

Vedligehold dine Paradies produkter

Generelt skal din hovedpude, topmadras og dyne vaskes 2-4 gange om året. Du kan selv gøre det i din vaskemaskine, men husk at adskille hovedpude og dyne. Hovedpuden kan indeholde samme mængde dun, som en hel dyne og kræver derfor længere tørre tid. Vask dem på skånevask, for ikke at beskadige dunene. Tør din hovedpude og dyne i tørretumbleren, hver for sig med brug af tennisbolde. Tennisboldene vil puffe dunene op og gøre din dyne og hovedpude så god og luftig som ny.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )