Pure & Care dyner og puder

Pure & Care kollektionen fra QOD opfylder en række strenge krav, om maksimal renhed, og minimal støvafgivelse, efter internationale klassifikationer, herunder også de nyeste kriterier fra Astma-Allergi Danmark.

Pure & Care kollektionen, er fremstillet med blødt vår i 100 procent bomuldsbatist og med store edderdunslignende moskusdun indeni.

Kollektionen er fremstillet uden parfume, formaldehyd, optisk hvidt eller andre stoffer og behandlinger, der kan genere luftvejene og give allergi.

Astma-Allergi Danmark har været med på sidelinjen i udviklingen af Pure & Care, der selvfølgelig bærer den berømte blå krans. Der er blandt andet blevet foretaget såkaldte toksikologiske analyser af samtlige de stoffer, der indgår i fremstillingen af kollektionen med henblik på at afdække og eliminere mulige  kilder til allergi- og luftvejsirritation.

Pure & Care dyner og puder
 
PURE & CARE opfylder en række strenge krav, om maksimal renhed, og minimal støvafgivelse. Den høje kvalitet sikres ved, at vi udviser omhu, renlighed og omtanke. Naturligvis fremstillet i Danmark og “Made with love”.
  • Dunene er varmebehandlede for eliminering af mider – så kemisk midebehandling af dynen/puden undgås.
  • Skrappe krav til støvafgivelse – for minimal risiko for luftvejsirritation
  • Opbevaret optimalt under produktion og transport for at undgå risiko for skimmelvækst
  • Våret er tætvævet og overholder PAS 1008.
  • Testet i overensstemmelse med Oeko-tex Standard100, klasse 1
  • Godkendt toksikologisk vurdering af alle indholdsstoffer

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.