Röwa

Den sydtyske producent af madrasser og sengebunde Rössle & Wanner, også kendt som Röwa, har eksisteret i mere end 100 år. Dette er også en af grundene til, de er så dygtige, til det de laver. Röwa fremstiller kvalitetssenge og sengesystemer. De er kendt internationalt for deres senge og tilbehør til disse, som de har produceret siden år 1914.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Röwa giver dig kvalitet

Röwas design bygger altid på førende teknologi. Röwa samarbejder tæt med forskere og specialister for at få de bedste produkter. Det er noget, du som forbruger kan mærke, når du anvender dit Röwa-produkt. Alle deres produkter er fremstillet af langtidsholdbare materialer i høj kvalitet. Alle Röwas produkter bliver produceret i Tyskland på deres hovedfabrik. Se vore udvalg af madrasser og sengebunde og find din favorit.

Röwa sengebunde

Med en sengebund fra Röwa går du ikke galt i byen. De er meget populære og tilbyder høj grad af solid kvalitet. Sengebundene fås til rimelige priser og i elegante design. Alle lameller til sengebundene fremstilles på deres eget savværk via moderne teknikker. Med en sengebund fra Röwa får du kvalitet i højeste grad. Hos Sejsdyner forhandler vi blandt andet Röwa Selecta FR6, som er en meget flad planbund. Sengebunden har en totalhøjde på ca. 6cm og er meget stabil. Konstruktionen er en fastnaglet og lamineret rammekonstruktion med elementer af massivt bøgetræ. Den har en blødere skulderzone, ekstra stærk og indstillelig hoftezone. Hoftezonen er udstyret med dobbeltlameller, der er lette at justere i hårdheden. Sengebunden har bøgelameller i "gråt look" Selve rammen er fremstillet i kvalitets bøgetræ med en slebet og olieret overflade.

Röwa madrasser

Madrasser fra Röwa giver dig en høj liggekomfort. Du opnår en dyb og behagelig søvn, fordi rygsøjlen kommer til at ligge anatomisk korrekt. De komfortable madrasser er bygget op på punktelastiske tønde-posefjedre og 19cm kernehøjde. Madrasserne er Temperatur- og fugtigheds udlignende og er samtidigt lette at rengøre. Betrækket kan aftages separat og vaskes eller renses på 60 grader. Hos Sejsdyner er vi meget glade for Selecta TF5 madrassen, der er en springmadras udstyret med hele 7 komfortzoner, men også Selecta S6 madrassen, som er en skummadras i høj kvalitet, som også er udstyret med hele 7 komfortzoner.

Hjælp til valg af Röwa madras og sengebund

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller søger du informationer angående vores Röwa-madrasser eller sengebunde, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. En madras har som så meget andet, stor betydning for dit fysiske og mentale helbred. Det er derfor vigtigt at få fat i den model, som passer bedst til dig.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )