Silkedyner

Hos Sejs Dyner taler vi kun om silkedyner, når der er tale om dyner, som er produceret i 100 % ægte natursilke.

De er fremstillet med 100 % silkefyld og 100 % silkevår – der er ikke brugt bomuld til betrækket eller polyester i betrækket, sådan som du kan få mange andre steder.
De silkedyner, som vi forhandler, er med silkevår fremstillet med 100 % ægte Mulberry-silke, hvilket understreger, at der er tale om gennemført skønne kvalitetsdyner.

Der er mange gode grunde til at vælge en silkedyne. Bl.a. er silkedyner både allergivenlige, temperaturregulerende og tager ikke lugt til sig.
Vælger du en silkedyne, får du med andre ord en dyne, du kan have glæde af i rigtig mange år fremover.

Silkedyner kan ikke vaskes, men skal derimod renses. Normalt er det dog nok at lufte den en times tid engang i mellem, for silke er nemlig selvrensende.

Alle silkedyner kommer med skråsnor i hvert hjørne, som burges til at binde eksempelvis silkedynebetræk og bambusdynebetræk fast i, da disse typer dynebetræk normalt har bindebånd i hvert hjørne.
Dette hjælper med at holde dynen på plads inde i betrækket, så den ikke "skøjter rundt".

33 varer

Faldende orden
pr. side

Temperaturregulerende silkedyner

Hos Sejsdyner kan du finde et stort udvalg af Gåsedunsdyner, Edderdunsdyner, Moskusdunsdyner, Andedunsdyner samt Silkedyner. Din nattesøvn er undervurderet af de fleste. Sover du ikke igennem, kan din dag blive meget svær at komme igennem. Arbejder du et sted, hvor du har brug for at kunne koncentrere dig lang tid af gangen, bør du anskaffe dig en silkedyne. Silkedyner består af naturlige proteiner og silkefibre, som er med til at give dem en tæt og tynd struktur. Silke har en unik evne til at opretholde den korrekte temperatur, så du får en god nattesøvn, da den kan lede fugt og varme væk fra din krop.

Silkedyner som både sommer- og helårsdyne

Silkedyner er tynde og forbindes derfor ofte med en sommerdyne. Det mange dog ikke er klar over er at de er temperaturregulerende og derfor også kan holde dig varm i vintermånederne. Hos Sejsdyner kan du derfor både finde silkedyner til brug både i sommermånederne og vintermånederne. Mangler du derimod en helårsdyne kan du også finde det i vores sortiment. En helårsdyne lavet i silke er et sikkert valg til dig, som vil have en temperatur regulerende og åndbar dyne, som er gode til folk med allergi.

Allergivenlige dyner

Vores dyner i silke er yderst velegnede til personer med astma og allergener. Grundet det naturlige protein silke fibrene er dynen også antibakteriel. Fordi silkedyner er lavet af naturlige materialer har de også en højere åndbarhed end andre dyner. Grundet deres evne til at lede fugt væk, er de gode til allergikere, da husstøvmider og svamp kun færdes i fugtige miljøer. Husstøvmider kan ikke trives i silke, fordi strukturen i stoffet er for tæt. Mange dyner kræver en form for vedligeholdelse. De fleste dyner skal vaskes, men silkedyner tåler ikke at blive vaskes. De er selvrensende og skal derfor bare luftes.

Svedabsorberende dyner

Grundet silke proteinets tætvævede struktur har dynen usædvanlige egenskaber til at kunne holde på varmen. Men den er også svedabsorberende. Silke absorberer nemlig fugten fra din krop og leder den væk fra din krop i stedet for at isolere varmen. Søger du derfor en dyne, som kan holde dig tempereret igennem en hel nats søvn, kan du derfor købe dig en silkedyne. Køb en dyne, som du kan have i mange år frem og som ikke kræver vedligeholdelse.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )