Södahl - Sengesæt i høj kvalitet

Södahl er et dansk kvalitetsmærke inden for sengetøj, hvilket tydeligt både ses og mærkes på deres sengesæt.

Alle fortjener lækkert sengetøj. Godt, blødt og solidt sengelinned er alfa og omega for vores søvn - og moderigtige farver og et flot design er ekstra plusser.

Södahls sengetøj i voksenstørrelse er Oeko-Tex-produceret, hvilket vil sige, at det ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Sengesæt i babystørrelse og juniorstørrelse er fremstillet i 100% GOTS Certificeret økologisk bomuld

Södahl - Sengesæt i høj kvalitet

 

De populære sengesæt fra Södahl

Södahl satinvævet sengesæt er kendetegnet ved at de er vævet i 100 % bomuld, i den kvalitet, der kendes som bomuldssatin. Kvaliteten er tætvævet i ekstra tynde og merceriserede garner, der skaber et luksuriøst, glat og silkeblødt stof. Vævningen er nærmest usynlig, og overfladen changerer afhængig af, hvordan stoffet vender.

Södahl Renforcé er en lærredsvævning i 100 % bomuld. Det giver tekstilet en meget glat overflade, der har stor, positiv indflydelse på farvegengivelse. Indfarvet Renforcé har en helt unik klarhed i farverne på grund af tætheden i stoffet. Sengetøj i Renforcé-kvaliteten bliver blødere og blødere, desto mere det bliver vasket, takket være det fine bomuldsgarn.

OM COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.